İLKEM ÖĞRENCİLERİNE ÜCRETSİZ KİTAP DAĞITILDI

İLKEM ÖĞRENCİLERİNE ÜCRETSİZ KİTAP DAĞITILDI

İlkadım ilçesinde İLKEM eğitim merkezi ile hem eğitim kalitesi hem de başarı grafiği ile adında sıkça söz ettiren İlkadım Belediyesi,

A+A-

''Eğitime Yüzde Yüz'' desteğini kesintisiz şekilde sürdürüyor. Bu kapsamda İlkadım Belediyesi Kültür ve Sosyal işler müdürlüğü ile Halk Eğitim Merkezi destekli  olarak hizmet veren İlkadım Eğitim Merkezi (İLKEM) öğrencilerine ücretsiz kitap dağıtımı gerçekleştirildi.

İlkadım Belediyesi ve Halk Eğitim Merkezi iş birliğinde ilkadımlı gençlere eğitim fırsatı sağlayan eğitimin tüm kademelerinde hizmet veren Karadeniz'in ilk ve tek belediye kursu olan İlkadım Eğitim Merkezi, Kadifekale,Yaşardoğu ve Derebahçe olmak üzere 3 şube 860 öğrencisi ile ilkokul,Ortaokul, Lise, YKS,LGS  ve KPSS  kursları ile öğrencilere hizmet veriyor.

''Sizlere bu yolda bir ışık olmaktan son derece mutlu oldum''

İlkadım  Belediyesi Kültür ve Sosyal İşleri Müdürlüğü tarafından hazırlanan proje kapsamında sırasıyla  Kadifekale,Yaşardoğu ve Derebahçe İlkem eğitim merkezlerine ziyaret düzenleyerek öğrencilere ücretsiz kitap dağıtımında bulunan İlkadım Belediyesi Başkan Yardımcısı Şerif Mırık;Bu projemiz ile bünyemizde hizmet veren eğitim kurumlarındaki öğrencilerimize ücretsiz kitap dağıtımında bulunuyoruz. Bu güzel derslikler ve alt yapı imkanlarının sağlanması zor bir çalışma ve mücadele süreci gerektiriyor. Özellikle maddi getiri beklemeden yapılan bu çalışmalarda tek karşılık sizlerin eğitim hayatınızda kazandığınız başarılar.Sizin gibi bu sıralarda okuyan bir ağabeyiniz olarak okumanın ne kadar önemli olduğunu biliyorum ve sizlere bu yolda bir ışık olma şansı bulmaktan son derece mutluluk duyuyorum''dedi.

''Eğitime büyük önem veriyoruz''

Yapılan proje hakkında açıklama yapan İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş;''Bilgi evi olarak  başlayan bu yolculuk ''İLKEM'' olarak Karadeniz'in en büyük etüt ve eğitim merkezi haline gelmiştir. Üniversite sınavına bazı öğrencilerimiz teknolojinin imkanlarını kullanırken, bazıları ise kendi imkanları ile hazırlanıyor. ÖSYM’nin formatına uygun olarak hazırladığımız bu kitaplar sınava hazırlanan öğrencilerimize mutlaka bir katkı sağlayacaktır. Şunu biliyoruz ki sizlerin başarısı ilçemizin ve ülkemizin başarısıdır. Bu çalışmayı yapmaktaki amacımız, siz değerli öğrenci kardeşlerimizin bilgi birikimlerine katkı sunmak, daha iyi yerleri kazanmalarına yardımcı olmaktır." diye konuştu.

''Bu başarı hepimizin başarısıdır''

Bir eğitim dönemi süresince İlkadım Etüd Merkezi olarak yaptıkları çalışmaları hakkında bilgi veren İLKEM Eğitim Koordinatörü Davut Öz; İLKEM olarak kazanılan tüm başarılarımızda çocukların ve gençlerin her alanda kendilerine en iyi imkanlar sunularak yetişmeleri hususunda tüm imkanları seferber eden İlkadım Belediye Başkanımız Necattin Demirtaş'a şahsım ve velilerimiz adına sonsuz teşekkür ediyorum. Bu başarı hepimizin başarısıdır” dedi.

lkadim04.JPGlkadim01.JPGlkadim03.JPGlkadim10.JPG

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.