İLKADIMDA YOL VE KALDIRIMA 20 MİLYON TL

İLKADIM'DA YOL VE KALDIRIMA 20 MİLYON TL

İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, bu sene 20 milyon TL'nin üzerine asfalt ve yol çalışması yapacaklarını söyledi.

A+A-

İlkadım’ı hak ettiği modern kimliğe kavuşturmak için Türkiye'ye örnek bir çalışma programı içersine girdiklerini belirten Demirtaş, "Asfalt ve kaldırım çalışmaları ile İlkadım ilçemiz hizmetle kuşatılacak” dedi.
İlkadım Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin Adalet Mahallesi Şehit Polis Serkan Yavuz, Vize, Cumhuriyet, Şair Nedim Sokaklarındaki çalışmalarını yerinde izleyen Demirtaş, bu yıl itibariyle asfalt ve kaldırım çalışmaları ile İlkadım’in tarihinde görmeyecek hizmeti yerine getireceklerini vurguladı. Yaptıkları hizmetlerde vatandaş memnuniyetini önemsediklerini kaydeden Başkan Demirtaş, hizmette insan odaklı ve vatandaş memnuniyetini esas aldıklarını belirtti.
Bu yıl itibariyle yol yatırım bütçesine büyük pay ayırdıklarını belirten Başkan Demirtaş, “2012 yılı itibariyle Fen İşleri Müdürlüğü’nün yatırım bütçemiz 37 milyon TL. Bu yıl 20 milyon liranın üzerinde asfalt ve yol çalışması yapacağız. Yapacağımız prestij yol, cadde ve sokaklarla İlkadım ilçemizi geleceğe taşıyacağız” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.