İLKADIM'DA SOKAK VE CADDELER MODERN GÖRÜNÜM KAZANIYOR

İLKADIM'DA SOKAK VE CADDELER MODERN GÖRÜNÜM KAZANIYOR

İlçenin çehresini ve görünümünü  değiştirmeyi hedeflediklerini belirten İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, “İlçemiz her alanda farklılaşıyor ve güzelleşiyor.

A+A-

Bizlerde özellikle halkımızın yoğun kullandığı alanlara daha estetik bir görünüm kazandırabilmek için titiz çalışmalar yürütüyoruz” dedi.

İlkadım Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, yaptıkları hizmetlerle kent merkezindeki vatandaşların yoğun kullandığı cadde ve sokakları güzelleştiriyor. Yoğun bir hizmet temposu ile çalışmalarını sürdüren Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler yürüttüğü çalışmalarla eski görünümlerinde kurtulan cadde ve sokaklar yeni yüzüyle vatandaşın kullanımına hazır hale getiriyor. Kasaplar Caddesindeki yenileme çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Demirtaş,gece gündüz demeden yoğun bir şekilde çalışan personele teşekkür etti.

Kasaplar Caddesi'ndeki çalışmalar hakkında bilgiler veren İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, "İlkadım  güzel ve modern bir görünüme kavuşması için her geçen gün çalışmalarımızı yürütmekteyiz. Bu doğrultuda özellikle caddelerimize büyük önem veriyoruz. Çünkü şehirleri güzel gösteren içerisindeki düzgün ve estetik caddelerdir. Çalışmalarımızı yaparken caddeleri tümüyle ele alıyoruz. Önce altyapısını tamamen bitiriyor, daha sonra o caddeyi daha modern gösterecek planlamayı uyguluyoruz. Kasaplar  Caddesi de projelerimizin içerisinde yer alan ve şu anda çalışmaların bitme noktasına geldiği bir yer. Caddenin asfaltlama çalışması, bitmiş durumda Caddenin görünümüne güzellik katacak olan aydınlatma ve peyzaj çalışmaları da devam etmek üzere. Saathane meydanın olduğu kısımdan Kasaplar Caddesine  doğru baktığınızda caddenin ne kadar değişmiş olduğunu göreceksiniz. Bu anlamda İlkadım ilçemizde yoğun olarak kullanılan Kasaplar Caddesi'ni yenileyerek güzel bir görünüm kazandırdık. Vatandaşlarımız güle güle kullansınlar. Ben bu çalışmalar yapılırken vatandaşlarımızın göstermiş olduğu hassasiyete de teşekkür ediyorum'' diye konuştu.

lkadim-bld-1.jpglkadim-bld-2.jpglkadim-bld-11.jpeglkadim-bld-12.jpeglkadim-bld-6.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.