İLKADIMDA ORHAN HAKALMAZ RÜZGARI

İLKADIM'DA ORHAN HAKALMAZ RÜZGARI

İlkadım Belediyesi tarafından ilk kez düzenlenen “1. İlkadım Hemşehri Buluşması” etkinlikleri, Orhan Hakalmaz konseri ile son buldu.

A+A-

Samsun’da, İlkadım Belediyesi’nin düzenlediği ve 24 hemşehri derneğinin katıldığı “1. İlkadım Hemşehri Buluşması” sona erdi. Etkinliğin son gecesinde konser düzenlendi. Konsere İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş ve eşi Lütfiye Demirtaş, 24 hemşehri derneği ile çok sayıda vatandaş katıldı.
Konser öncesi bir konuşma yapan İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, “İlkadım Hemşehri Buluşması” etkinliklerini hayata geçirirken çok düşündüğünü ifade ederek, “Acaba yanlış algılar olur mu, acaba nasıl değerlendirilir, diye düşündüm. Bu siyasetin gözü kör olsun. Yani herkes değişik açılardan bakıyor. Ama gördünüz dernek başkanları burada. Burada siyaset yok, biz varız, millet var. Burada tüm derneklerimizle birlikte iş yapıyoruz. Bir kıvılcım yakıldı, inşallah bunun arakası gelecek” dedi.
Sırasıyla 24 hemşehri derneğini sayan İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, katkı veren derneklere teşekkür etti ve plaket verdi. 
Konuşmanın ardından sahneye Samsunlu Türk halk müziği sanatçısı Orhan Hakalmaz çıktı. Sanatçı seslendirdiği sevilen parçalarıyla sevenlerine unutulmaz gece yaşattı. Söylediği hareketli parçalarla vatandaşları yerinden kaldırıp oynatan Hakalmaz, seslendirdiği hüzünlü türkülerle de onları duygulandırdı. 
Yapılan havai fişek gösterici ise geceye renk kattı. 

20130617aw000051_01.jpg20130617aw000051_03.jpg20130617aw000051_02.jpg20130617aw000051_04.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.