İLKADIM’DA KORONA SEFERBERLİĞİ DEVAM EDİYOR

İLKADIM’DA KORONA SEFERBERLİĞİ DEVAM EDİYOR

İlkadım Belediyesi ekiplerince devam eden korona virüsü seferberliği 7 gün 24 saat aralıksız sürüyor.

A+A-

Tüm dünyayı etkisi altına alan korona virüsü ile mücadelede gece gündüz demeden devam eden dezenfekte ve sterilizasyon çalışmaları İlkadım’da da aralıksız sürüyor. Belediye bünyesinde oluşturulan ekipler tarafından yeraltı ve yerüstü konteynerleri, ana ve ara sokaklardaki çöp kovaları, otobüs durakları, kamu kurumları, özel kurumlar, mağaza ve dükkanlar olmak üzere aralıksız bir mücadele sürdürülüyor. Dezenfekte ve sterilizasyon çalışmaları ile virüsün yayılma etkisini en aza indirmeye çalışan ekiplerin mücadelesi vatandaşlar tarafından da takdir görüyor.

 

DEMİRTAŞ; “TEDBİRİ ASLA ELDEN BIRAKMAYALIM”

Uzmanlarca belirlenen tedbirlerin İlkadım’da da hassasiyetle uygulandığından halkın hiçbir tereddüdü olmaması gerektiğini dile getiren İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş; “Böylesi önemli bir durumda halkımız sağlığını en üst düzeyde koruya bilmek adına belediyemiz çalışanları ile topyekûn bir mücadele başlattık. Salgının ülkemizde göründüğü ilk andan itibaren tedbiri asla elden bırakmadık. Halkımıza da bireysel alınacak tedbirleri bırakmamaları yönünde bilgilendirme çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Virüsün etkisini en aza indirecek dezenfekte ve sterilizasyon çalışmalarını 7/24 esasına dayanarak canla başla çalışan ekiplerimiz sürdürmeye devam ediyor. Kamu kurumlarının yanı sıra ortak alanları, kalabalık oluşabilecek özel kurumları, bankaları, yeraltı ve yer üstü konteynerleri ve çöp kovalarımızın dezenfekte işlemlerini sürdürmekteyiz. İlkadım Belediyesi olarak her zaman olduğu gibi halkımızın sağlığını en üst seviyede korumaya çalışırken vatandaşlarımıza önerimiz kendi sağlıkları için zorunlu durumlar dışında evde kalmaları olacaktır” şeklinde konuştu.

korona-ilaclama-1.JPGkorona-ilaclama-2.JPGkorona-ilaclama-4.JPGkorona-ilaclama-5.JPGkorona-ilaclama-6.JPGkorona-ilaclama-7.JPGkorona-ilaclama-8.JPGkorona-ilaclama-9.JPGkorona-ilaclama-12.JPGkorona-ilaclama-13.JPG

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.