İlkadım'da Ahşap yolda sona doğru

İlkadım'da Ahşap yolda sona doğru

İlkadım Belediyesi tarafından Baruthane Mahallesi’nde vatandaşların talepleri doğrultusunda yapımına başlanan ahşap merdivenli yol projesinde sona gelindi.

A+A-

 
Bitimine sayılı günler kalan yürüyüş yolunda incelemelerde bulunan İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, "Yeşil ile mavinin birbirini tamamladığı ahşap yürüyüş yolu, doğa ve manzara tutkunlarının buluşma noktası olacak” dedi.
İlkadım Belediyesi tarafından Baruthane Mahallesi’nde başlatılan ahşap merdivenli yol projesi tamamlanmak üzere. Yaklaşık 4 ay önce başlatılan ahşap merdivenli yol projesi ile bölge halkı Ihlamur Caddesi üzerinden Baruthane Mahallesi'ne bu güzergahı kullanacak. Doğal alan korunup yeşilin muhafaza edildiği ışıklandırma çalışmaları ile tamamen ahşap malzemelerden yapılan yürüyüş yolunu engellilerde rahatlıkla kullanabilecek. Deniz manzaralı ve doğa ile iç içe olan yürüyüş yolu Samsunlu fotoğrafçıların yeni fotoğraf çekim mekanı olacak türden.

YEŞİL VE MAVİ BİRBİRİNİ TAMAMLIYOR
Baruthane Mahallesi’nde tamamen ahşap malzemelerden yapılan yürüyüş yolunun doğa ve manzara tutkunlarının buluşma noktası olacağını söyleyen İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, "İlkadım Belediyesi olarak Baruthane Mahallemizde yapımına başladığımız ahşap yürüyüş yolumuzun artık son aşamasına gelmiş bulunmaktayız. Doğa ile bir bütün halinde projelendirilen aydınlatma direkleri dahil tamamen ahşap malzemelerden dizayn ettiğimiz yürüyüş yolumuzun kısa süre sonra açılışını gerçekleştireceğiz. Tamamlanan yürüyüş yolumuz ile vatandaşlarımızın talep ettiği ulaşım sorununu çözüme kavuşturmuş olacağız. Bu yolumuz sadece ulaşım sıkıntısını ortadan kaldırmakla yetinmedik. Aynı zamanda doğa ve manzara tutkunlarının buluşabileceği, gezebileceği, dinlenebileceği, fotoğraf çekebileceği bir merkez haline getiriyoruz. Bu mekanımızın dizaynını yaparken en ince ayrıntılar göz önüne alınarak çalışıldı. İnanıyorum ki, burası fotoğrafçılarımızın yeni stüdyosu haline gelecektir. Titizlikle üzerinde durduğumuz ve sonuna geldiğimiz projemiz halkımız için ilçemiz için şehrimiz için hayırlı uğurlu olsun" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.