İlkadım ve Atakum’da Narkotik Operasyonu: Çok Sayıda Uyuşturucu Madde Ele Geçirildi

İlkadım ve Atakum’da Narkotik Operasyonu: Çok Sayıda Uyuşturucu Madde Ele Geçirildi

Samsun İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince İlkadım ve Atakum ilçelerinde düzenlenen narkotik operasyonunda kokain, sentetik kannabinoid, ecstasy ve çeşitli uyuşturucu maddeler ele geçirildi.

A+A-

Samsun İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından uyuşturucu madde ticareti ve kullanımının önlenmesine yönelik yürütülen çalışmalar kapsamında İlkadım ve Atakum ilçelerinde operasyon gerçekleştirildi.

Gerçekleştirilen üst, araç ve ikamet aramalarında 4 şüpheli şahsa ait olduğu değerlendirilen 103,52 gram kokain, 60 gram sentetik kannabinoid, 51 adet ecstasy, 81 adet sentetik ecza, 3,92 gram skunk, 0,62 gram esrar, 3 adet esrarlı sigara, 1 adet hassas terazi ve 2 adet uyuşturucu kullanım aparatı ele geçirildi.

Ele geçirilen uyuşturucu maddelere el konulurken, şüpheli şahıslar gözaltına alındı ve haklarında adli işlem başlatıldı. Emniyet yetkilileri, uyuşturucu ile mücadele kapsamında yürütülen çalışmaların kararlılıkla ve aralıksız sürdürüleceğini bildirdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.