İlk iftar 19 Mayıs İlçesi'nde

İlk iftar 19 Mayıs İlçesi'nde

AK Parti Samsun İl Başkanlığı tarafından ilçelerde düzenlenen ilk iftar programı 19 Mayıs ilçesinde yoğun bir katılım ile gerçekleşti.

A+A-

AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş, "İyi günde, kötü günde yanında olarak moral ve destek verdiğiniz milletin adamı Başbakanımız, Cumhurbaşkanı Adayımız Recep Tayyip Erdoğan 5 Temmuz Cumartesi günü saat 16:00'da Samsun Cumhuriyet Meydanı'na geliyor. Sizleri mitingimize davet ediyor, şimdiden katılımlarınızdan ötürü tüm hemşehrilerime teşekkür ediyorum." dedi.

 

 

AK Parti Samsun İl Başkanlığı tarafından düzenlenen 19 Mayıs İlçe Başkanlığı tarafından organize edilen meydan iftarlarının ilki 19 Mayıs ilçesinde yapıldı.

Düzenlenen iftar programına AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, 23. Dönem Samsun Milletvekili Fatih Öztürk, AK Parti Grup Başkanvekili Nihat Soğuk, 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu, 19 Mayıs İlçe Başkanı İrfan Kalaycı, Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkan Vekili Turan Çakır, belediye meclis üyeleri, İl ve İlçe Kadın ve Gençlik Kolları Başkanları, İl ve İlçe Yönetim Kurulu üyeleri, teşkilat üyeleri, mahalle muhtarları ve çok sayıda ilçe halkı katıldı.

İftar öncesi masaları tek tek dolaşan Başkan Fuat Köktaş, iftara katılanlarla sohbet etti.

İftar programında 19 Mayıs İlçe Başkanı İrfan Kalaycı, 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu ve Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, birer selamlama konuşması yaparak iftara katılanlara "Bu mübarek akşamda Allah tuttuğunuz oruçları kabul etsin, birlikteliğimizi daim etsin. Bu tabloyu görünce büyük huzur ve mutluluk duyuyoruz. Ramazan ayınız mübarek olsun" dediler.

 

SAMSUN MİTİNGİ'NE DAVET

AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş ise, "Zaman gelip geçiyor. 1 yıl önce yine burada sizlerle birlikte iftarımızı yapmıştık. Bugün yine bir aradayız. Bizi bu günlere getiren, birbirimize tekrar kavuşturan Cenab-ı Allah'a hamd-ü senalar olsun. İnşallah ağzımızın tadı bozulmadan, sağlık, huzur içinde sizlerle birlikte nice Ramazanlarda bir araya geliriz. Önümüzde 10 Ağustos'ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimi var. 10 Ağustos tarihi, sıradan bir gün değildir. Yaşı müsait olanlar ülkemizde Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin her zaman çok sıkıntılı süreçlerden geçtiğini görmüştür. Bu sancılı süreçler artık halkımızın seçeceği Cumhurbaşkanı ile sona erecektir. Millet ile Cumhurbaşkanı arasında olan mesafe ortadan kalkacaktır. Artık eski anlayışlar, statükocular, hükümeti ve milleti, Cumhurbaşkanı üzerinden ülkeyi idare etmeye çalışanların miyadı dolmuş olacaktır. Onun için biz ilk turda aziz milletimizin desteği ile bu işi bitirerek Cumhurbaşkanımızı seçeceğiz. Bu anlamda iyi günde, kötü günde yanında olarak moral ve destek verdiğiniz milletin adamı Başbakanımız, Cumhurbaşkanı Adayımız Recep Tayyip Erdoğan 5 Temmuz Cumartesi günü saat 16:00'da Samsun Cumhuriyet Meydanı'na geliyor. Sizleri mitingimize davet ediyor, şimdiden katılımlarınızdan ötürü tüm hemşehrilerime teşekkür ediyorum. Ailenizle, sevdiklerinizle, hep birlikte nice Ramazanlara erişmenizi Rabbimden niyaz ediyorum." diye konuştu.

iftar-(1).jpgiftar-(2)-001.jpgiftar-(3)-001.jpgiftar-(4)-001.jpgimg_9068-001.jpgimg_9079.jpgimg_9100.jpgimg_9131.jpgimg_9149.jpgimg_9155.jpg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.