İlhan Erken'den 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Mesajı

İlhan Erken'den 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Mesajı

Bafra Marangoz, Mobilya ve Ağaç İşleri Odası Başkanı İlhan Erken 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısı ile bir kutlama mesajı yayımladı.

A+A-

Erken mesajında,’’ Kadınlar yaşamın kaynağıdır. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü, tüm dünyada kadınların eşitlik, kalkınma ve daha huzurlu yaşam özlemlerini ve isteklerini dile getirdikleri, birlik ve beraberlik günü olarak kutlanmaktadır.

Biz kadının değerini teslim eden, hakkını koruyan bir medeniyetin temsilcileriyiz. Türk kadınına verilen haklar Cumhuriyetimizin önemli kazanımlarından biri olmuştur. Eğitim, bilim, kültür, sanat, siyaset, ekonomi ve spor gibi her alanda büyük başarılar ortaya koyan kadınlarımız, annelik gibi manevi rollerin yanında, bugün toplum içerisinde söz sahibi olmanın da haklı onurunu yaşamaktadır. Aile kurumunun temeli, değerlerimizin temsilcisi, taşıyıcısı ve koruyucusu olan kadınlarımızın, hayatın bütün alanlarına etkin bir şekilde katılmalarına imkân sağlayacak şartları hazırlamak, toplumumuzun temel ve ortak sorumluluğudur. Tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar günü kutlu olsun.’’

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.