Boyabat’taki FETÖ Soruşturmasında Samsun’da Bir Kişi Gözaltına Alındı

Boyabat’taki FETÖ Soruşturmasında Samsun’da Bir Kişi Gözaltına Alındı

Boyabat Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen FETÖ/PDY soruşturması kapsamında, Samsun’un Tekkeköy ilçesinde bir kişi gözaltına alındı.

A+A-

Sinop’un Boyabat ilçesinde yürütülen FETÖ/PDY soruşturması kapsamında Samsun’da bir kişi gözaltına alındı.

Edinilen bilgilere göre operasyon, Boyabat Cumhuriyet Başsavcılığının talimatı doğrultusunda Samsun Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince gerçekleştirildi.

Tekkeköy’de gözaltına alındı

Samsun’un Tekkeköy ilçesinde gözaltına alınan M.R.K.’nin, Boyabat eski İlçe Tarım Müdürü olduğu ve Ladik İlçe Tarım Müdürlüğünde ziraat mühendisi olarak görev yaptığı öğrenildi.

Emniyetteki ilk işlemleri tamamlanan şüpheli, soruşturmanın yürütüldüğü Sinop’a götürülmek üzere Sinop Emniyet Müdürlüğü KOM Şube Müdürlüğü ekiplerine teslim edildi.

Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.