İlçe müftüsü Necmettin Kayar'dan bayram mesajı!

İlçe müftüsü Necmettin Kayar'dan bayram mesajı!

Bafra İlçe Müftüsü Necmettin Kayar, Ramazan Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

A+A-

Bizleri Ramazan ayının rahmetine, bereketine kavuşturan; ardından Ramazan Bayramı sevincini, coşkusunu yaşatan yüce Rabbimize hamd ve senalar olsun. İslâm’ın barış, kardeşlik, yardımlaşma, sevgi, şefkat mesajlarını tüm insanlığa ulaştıran Sevgili peygamberimiz Hz. Muhammed’e  (s.a.s) salât ve selam olsun.

Bu bayram annelerimizi, babalarımızı, aile büyüklerimizi, akraba ve komşularımızı bugünlerde ziyaret etmeli, çocukları sevindirmeliyiz. Hastalarımızı, Huzurevlerindeki yaşlı vatandaşlarımızı, öksüz, yetim ve engelli kardeşlerimizi ve onlara karşı sorumluluklarımızı hatırlamalıyız. Ahirete irtihal edenleri rahmetle, ziyaretle, dua ile yad edelim. Hayatın çilesini birlikte omuzladığımız eşlerimizi mutlu ve bahtiyar etmenin nezaket, zerafet ve rıfk ile yollarını arayalım, çocuklarımızı bayramın coşkusuyla tanıştıralım, yetimlerimizi sevindirelim. Hocalarımızı, öğretmenlerimizi hürmet ve muhabbetle ziyaret edelim, sıla- i rahim edelim, arkadaşlarımızla buluşalım.

Bu duygu ve düşüncelerle Bafralı kardeşlerimin Ramazan Bayramını kutluyor, bu bayramın hepimize, bütün insanlığa barış ve huzur getirmesini Yüce Allah'tan niyaz ediyorum."

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.