İLÇE EMNİYET MÜDÜRÜ GÖKDOĞAN’DAN BARIŞ MEDYA GRUBA ZİYARET

İLÇE EMNİYET MÜDÜRÜ GÖKDOĞAN’DAN BARIŞ MEDYA GRUBA ZİYARET

Bafra İlçe Emniyet Müdürü Süleyman Gökay Gökdoğan, Bafra İlçesinde yayın yapmakta olan Barış Medya Grubu iade-i ziyarette bulundu.

A+A-

Bafra İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne atanması sonrası İlçede gerek asayiş gerekirse ikili ilişkilerle kısa sürede Bafra'nın sevilen siması olan İlçe Emniyet Müdürü Süleyman Gökay Gökdoğan, Bafra’da yayın hayatını sürdüren Barış Medya Gruba İadeyi ziyarette bulundu.

Gökdoğan yaptığı açıklamada; ‘’Bizlerin yapmış olduğu faaliyetlerin ve çalışmaların halka aktarılması noktasında önemli rol oynayan yerel basını her zaman destekçisi ve yanında olduğumuzu belirtmek isterim. Bizlerin yapmış olduğu çalışmaların, sizler olmadan halka duyurulması ve karşılığı bulması neredeyse imkansız. Hassas ve duyarlı haber anlayışınızdan dolayı Barış Medya Grubu ekibine teşekkür ediyorum’’ dedi.

Barış Medya Grup Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Kale ise; ‘’Emniyet Müdürümüzün nazik ve duyarlı davranışından dolayı kendilerine teşekkür ediyoruz. Halkın emniyetini ve güvenliğini sağlama noktasında göstermiş olduğunuz gayret ve hassasiyetli çalışmalarınızdan dolayı sizleri her zaman takdirle takip ediyoruz’’ dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.