İLÇE EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ GECE DÜZENLEDİ

İLÇE EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ GECE DÜZENLEDİ

Samsun’un Bafra ilçesinde Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 167. yıl dönümü etkinlikleri çerçevesinde İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından yemek verildi.

A+A-

Büyük Park Cumhuriyet Salonu’nda düzenlenen geceye Kaymakam Ali Katırcı, Garnizon Komutanı İbrahim Dağtekin, Belediye Başkanı Zihni Şahin, Cumhuriyet Başsavcısı Hikmet Turan, Adalet Komisyon Başkanı Hüseyin Öztürk ve emniyet mensupları ve davetliler eşleriyle katıldı.
İlçe Emniyet Müdürü Abdullah Yahşi yemekte yaptığı konuşmada, “Halkımızın teşkilatımıza gösterdiği yakın ilgi, sevgi, güven ve destekleri, zor görevlerimizin ifasında bizlere her zaman güç vermektedir. Bu güven ve desteğin devamını sağlamanın, görevimizdeki başarının devamına bağlı olduğunu biliyoruz. Bu bilinç içerisinde Emniyet Teşkilatımız, her kademesinde görev yapan personeli ile, ilçemizin huzur ve güvenliğini sağlamak için, büyük bir azimle kendisinden beklenen hizmetin en iyisini verebilme gayretindedir. Çünkü Türk Polisi, kendisine inanan, güvenen ve destek veren halkının polisidir” dedi.
Yemeğe katılan davetliler gece geç saatlere kadar müzik eşliğinde eğlenerek gönüllerince bir akşam geçirdiler.

20120411aw000017_02.jpg20120411aw000017_03.jpg20120411aw000017_04.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.