İLÇE EMNİYET 2-1 GALİP GELDİ

İLÇE EMNİYET 2-1 GALİP GELDİ

Bafra Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü 2019 yılı faaliyet programında yer alan Kurumlar Arası Voleybol Turnuvası Bafra Kapalı Spor Salonu’nda devam ediyor.

A+A-

Kamu kurum ve kuruluşları personellerinin daha sağlıklı yaşamaları, iş verimliliğinin artırılması, kurumlar arası sosyal ilişkilerin daha sıkı hale getirilmesi ve spor bilincinin tüm yaş gruplarına aktarılabilmesi amacıyla 18 Mart 2019 Pazartesi günü başlayan kurumlar arası voleybol müsabakaları devam ediyor.

12 kurumdan yaklaşık 130 sporcunun katıldığı turnuva 9 Nisan 2019 Salı günü yapılacak final karşılaşmalarının ardından sona erecek.

Bugün İlçe Emniyet ve Tügva takımları arasında oynanan 3 setlik voleybol maçında 2-1 galip gelen İlçe Emniyet takımı, final yolunda kararlı adımlarla ilerlemeye devam ediyor.

ilce-emniyet-2-1-galip-geldi-1.jpg  ilce-emniyet-2-1-galip-geldi-2.jpg  ilce-emniyet-2-1-galip-geldi-3.jpg  ilce-emniyet-2-1-galip-geldi-4.jpg  ilce-emniyet-2-1-galip-geldi-5.jpg  ilce-emniyet-2-1-galip-geldi-6.jpg  ilce-emniyet-2-1-galip-geldi-7.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.