İl Müftüsü Nurlu’dan Başkan Özdemir'e İade-i Ziyaret

İl Müftüsü Nurlu’dan Başkan Özdemir'e İade-i Ziyaret

Havza İlçe Müftüsü Mehmet Nurlu, Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir’e iade-i ziyarette bulundu.

A+A-

Başkan Özdemir’in makamında gerçekleşen ziyarette Havza İlçe Müftüsü Mehmet Nurlu müftülük çalışmaları hakkında Özdemir’e bilgiler vererek milli ve manevi değerlere katkı sağlayacak ortak çalışmalar üzerine değerlendirmelerde bulunuldu.

Misafirperverliğinden dolayı Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir’e teşekkür eden Havza İlçe Müftüsü Mehmet Nurlu; “Bundan önce olduğu gibi inşallah bundan sonrada Havza Belediyemiz ile ibadethanelerimizin ihtiyaçları ve diğer konularda iş birliğimizi sürdüreceğiz. Bizlerin her zaman yanında olan Sayın Başkanıma ve personeline bizlere vermiş oldukları desteklerden ötürü teşekkür ederim.” Dedi.

Ziyaretten dolayı memnuniyet duyduğunu dile getiren Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir ise, “Müftülük makamı manevi olarak çok önemli ve ulvi bir görev. Müftü Nurlu’ya görevinde başarılar diliyorum. Belediye olarak manevi değerlere sahip çıkma noktasında gerekli desteği vermeye hazırız. Bu vesile ile merhum Müftümüzü de rahmetle yad ediyorum. ”diyerek ziyaretlerinden dolayı İl Müftüsü Açık'a teşekkür etti. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.