İKİZPINAR’DA HALK İFTARINA BÜYÜK KATILIM

İKİZPINAR’DA HALK İFTARINA BÜYÜK KATILIM

Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, İkizpınar Mahallesinde İftar programı düzenledi.

A+A-

Her gün ayrı bir programda vatandaşla iftar eden Başkan Kılıç, son olarak İkizpınar Mahallesi sakinleri ile iftarda buluştu.

Başkan Hamit Kılıç, İkizpınar Mahallesinde iftara gelen vatandaşları selamlayarak davete katılımları nedeni ile teşekkür etti.

Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan İftar yemeği sonrası konuşmalara geçildi. Mahalle Muhtarı Şaban Çalışkan İftar Programını organize eden Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç’a ve tüm katılımcılara teşekkür ederek “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a ve partimize bundan önce de olduğu gibi 24 Haziran seçimlerinde de İkizpınar halkı olarak en güçlü desteği vereceğiz, bundan kimsenin şüphesi olmasın. Durmak Yok Yola Devam inşallah dedi.

 

Belediye Başkanı Hamit Kılıç, iftar sonrası yaptığı konuşmada birlikte iftar etmenin güzelliğini hep beraber yaşadıklarını belirterek şunları söyledi: “Bu akşam İkizpınar Mahallemizde buluştuk. Ramazan ayı ve seçim çalışmaları nedeni ile malum herkeste bir telaş var, kendiliğinden oluşan bir yoğunluk var. Bu yoğunluk içerisinde birbirimize en azından iftar ve sahurlarda vakit ayırarak, birbirimizle buluşarak Ramazan’ın verdiği huzuru içimizde yaşamaya çalışıyoruz. Bu akşam aramızda Milletvekilimiz Sayın Orhan Kırcalı’da var. Kendileri de 24 Haziran seçimleri ile ilgili olarak sizlere bilgilendirme yapacaklar. Ben sözlerimi burada noktalarken bizleri bu akşam kırmayıp davetimize gelerek mutlu ettiğinizi belirtmek isterim. Bayrama da az bir süre kaldı. İnşallah iki bayram yaşayacağız. Bu konuda hiç şüphemiz yok. Biri Cuma günü Ramazan Bayramı diğeri de 24 Haziran günü ve gecesi olacak inşallah. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve Ak Parti sizlerin büyük teveccühleri ile inşallah Başkanlık sisteminde sorunsuz ‘Yola Devam’ diyecek.”

Daha sonra söz alan Ak Parti Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı ise iftar programı nedeni ile teşekkür etti. Türkiye’nin bir dönemece yaklaştığını bu konuda hassas olmak gerektiğinin altını çizen Milletvekili Kırcalı konuşmasını şöyle sürdürdü: “24 Haziran’ın bir daha dönüşü ve telafisi yok. Birileri çıkmış bir şeyler anlatıyor. Biz doğrusunu anlatalım ki vatandaşımızın kafasında eksik bir şey kalmasın. Cumhurbaşkanı hükümet sistemi ile ilk seçimimizi gerçekleştiriyoruz. Parlamenter sistemi 16 Nisan’da siz tarihe gömdünüz. Parlamenter sistemde bu ülkede 1960 darbesi oldu. Halkın oyuyla seçilen başbakan ve bakanlar asıldı. On yıl sonra 1980 darbesi oldu. 28 Şubat’ı yaşadık. O süreçte başka girişimler de oldu. İçimizde belki de o yıllarda mağdur olanlar bile vardır. Kızlarımız başörtüleri ile okullara alınmadı. Eller öpülesi Asker annelerimiz kışlalara alınmadı. Sağlık Karnesinde başı kapalı olduğu için 80 yaşındaki nenemiz hastanede tedavi edilmedi. Bunları unutmadık değil mi. 17-25 Aralık Hukuk darbe girişimi, 15 Temmuz hain darbe girişimi hep parlamenter sistemi içerisinde oldu. Millet olarak bu süreçleri biz bir daha yaşamak istemiyoruz.  Onun için sizlerden güçlü desteğinizi istiyoruz.”

Konuşmaların ardından iftara katılan vatandaşlarla sohbet edilerek program son buldu.

Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç ve Mahalle Muhtarı Şaban Çalışkan’ın ev sahipliğinde gerçekleşen Halk İftarına Ak Parti Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı’nın yanı sıra Ak Parti İl Koordinatörü Zeliha Kırımlı Soydan, Ak Parti İlçe Başkanı İbrahim Semiz, yönetim kurulu üyeleri, teşkilat mensupları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

ikizpinar’da-halk-iftarina-buyuk-katilim-1.jpgikizpinar’da-halk-iftarina-buyuk-katilim-2.jpgikizpinar’da-halk-iftarina-buyuk-katilim-2.jpgikizpinar’da-halk-iftarina-buyuk-katilim-3.jpgikizpinar’da-halk-iftarina-buyuk-katilim-4.jpgikizpinar’da-halk-iftarina-buyuk-katilim-5.jpgikizpinar’da-halk-iftarina-buyuk-katilim-7.jpgikizpinar’da-halk-iftarina-buyuk-katilim-8.jpgikizpinar’da-halk-iftarina-buyuk-katilim-9.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.