İKİ HAYIRSEVERİN YAPTIRDIĞI MESCİT BAFRA’DA AÇILDI

İKİ HAYIRSEVERİN YAPTIRDIĞI MESCİT BAFRA’DA AÇILDI

Samsun’un Bafra ilçesinde iki hayırseverin yatırdığı mescit ibadete açıldı.

A+A-

Samsun’un Bafra ilçesinde iki hayırseverin yatırdığı mescit ibadete açıldı.
Bafra ilçesi Emirefendi Mahallesinde bir kişinin arsasını bağışlayıp diğer bir hayırseverinde inşaatını tamamladığı mescit protokolün de katılımıyla ibadete açıldı. Açılış töreninde konuşan Bafra Müftüsü Necmettin Kayar, “ İki tane güzel insanın hayırsever insanın biri arsasını vererek diğeri de inşaatını üstlenerek yapmış olduğu bu binanın inşallah şimdi camisini açıyoruz. Girişimlerine başladık kısa bir zamanda da inşallah bu binanın üst katının da açılışını ayrıca yaparak sizleri davet edeceğiz. Camilerimiz bizim toplumumuzun kalbidir. Kalp nasıl vücudun kanını temizliyorsa bizimde manevi kirlerimizden arınmasına vesiledir. Ben bu caminin hayır getirmesini ve bizleri bir araya getirmesini temenni ediyorum” dedi.
Müftü Kayar’ın ardından programa katılan Geçmiş dönem Sağlık Bakanı ve Samsun Ak Parti Milletvekili Ahmet Demircan, Samsun Ak Parti Milletvekili Orhan Kırcalı, Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, selamlama konuşmasında bulundu.
Törene ayrıca Ak Parti Samsun İl Başkanı Ersan Aksu, MHP İlçe Başkanı Barbaros Turna, Ak Parti İlçe Başkanı İbrahim Semiz, Saadet Partisi İlçe Başkanı Mustafa Öcal, İyi Parti İlçe Başkanı Aydoğan Yılmaz katıldı.
Program açılış kurdelasının kesiminin ardından yapılan yemek ikramı ile son buldu.

1-842.jpg

2-825.jpg

3-688.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum