İki Firmadan Hacınabispor’a Destek

İki Firmadan Hacınabispor’a Destek

Bafra’nın iki sevilen iş adamı Murat Sönmez ve Ünal Kıyıcı’dan Hacınabispor’a Destek

A+A-

Samsun Süper Amatör Cemal Özdemir sezonunun şüphesiz en büyük favorilerinden Hacınabispo’a destekler sürüyor. Kulüp Başkanı İsa Köprü ve Asbaşkan Hasan Kaplan Bafra’ya yaptıkları yatırımlarla adlarından söz ettiren iki iş adamı Murat Sönmez ve Ünal Kıyıcı’yı ziyaret etti.

Ziyarette iki iş adamı da Hacınabispora övgüler yağdırdı. Yakından takip ettiklerini belirterek Bafralıların bu özlemine artık bi son verilmesi gerektiğini ve Bafra’nın hak ettiği yere sizlerle inşallah geleceğini belirttiler.

HEDEFİMİZ İLK ÖNCE BAL LİGİ

As Başkan Hasan Kaplan, Hedefimiz ilk önce BAL Ligine çıkmak, Ondan sonra Bafalıların desteği ile inşallah 3. Lig, daha sona 2. Lig olacaktır. Hedeflerimiz hayallerimiz çok büyük inşallah hep birlikte başaracağız” dedi.

HAYALİMİZ ÇOK BÜYÜK VE ZAHMETLİ

Kulüp Başkanı İsa Köprü ise, Asbaşkanımın da dediği gibi hayalimiz çok büyük ve zahmetli hedefimizden sapmadan devam etmek istiyoruz. Bizim çabalarımız kulübümüzü bir yere kadar getirebilir ancak ondan sonrası ise tamamen Bafralı halkımızla beraber olacaktır. Ben bu uğurda bizlere şimdiden destek olan herkese çok teşekkür ederim” dedi.

Ziyarette kulüp yetkilileri Ünal Kıyıcı ve Murat Sönmez’e takımın forması hediye edildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.