İKİ BAŞARILI ANTRENÖR ATAKUM BELEDİYESPOR’DA

İKİ BAŞARILI ANTRENÖR ATAKUM BELEDİYESPOR’DA

Samsun Anakentspor'da yardımcı antrenörlük yapan İlyas Sezgin ve İşitme Engelliler Bayan Takımı Milli Takım Yardımcı Antrenörü Meftun Atalı Atakum Belediyespor Kulübü ile anlaşmaya vardı.

A+A-

Geçtiğimiz sezon Anakentspor'da Basketbol Takımı yardımcı antrenörlük yapan ve başarıları ile isminden söz ettiren İlyas Sezgin yeni sezonda Atakum Belediyespor Basketbol Yıldız Takımı Baş Antrenörlüğü yapacak. İşitme Engelliler Bayan A Milli takım Yardımcı Antrenörlüğü yapan tecrübeli ve başarılı isim Meftun Atalı da önceki sezon antrenörlerinden Sami Mısırlı ile beraber Bayan Basketbol Takımını antrene edecek.

Hedefimiz Şampiyonluk

Samsun'un başarılı antrenörlerinden Sezgin, "Hedefimiz hem oyuncu yetiştirmek hem de şampiyonluk. Böyle bir organizasyona dahil edildiğim için çok mutluyum. Hep birlikte çok güzel işler başaracağız" dedi. Bayan Basketbol Takımı Antrenörlüğü görevini yapacak olan Atalı ise "Önce insan, sonra başarılı basketbolcular yetiştirmek istiyoruz. Atakum Belediyespor Bayan Basketbol takımımızın bu sene hedefi şampiyon olup bu başarıyı Atakum'a ve Samsun'a armağan etmek. Atakum Belediyespor ile olmak benim için büyük gurur. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz" şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.