İKİ AY SONRA BEBEĞİM OLUYOR

'' İKİ AY SONRA BEBEĞİM OLUYOR ''

Muğla’nın Bodrum ilçesinde tatil yapan ses sanatçısı İbrahim Tatlıses’in oğlu İdo, iki ay sonra albümünün hazır olacağını açıkladı

A+A-

Bodrum’da hem tatil yapan hem de albümünü hazırlayan İdo, gazetecilerin sorularını yanıtladı. Neşeli tavırlarıyla dikkat çeken İdo, albüm hazırlığından yapmak istediği mesleğe, babasının durumuna kadar birçok soruya yanıt verdi. Esprileri ile dostlarını kahkahaya boğan İdo, bebeğinin olacağını, iki ay sonra albümünün çıkacağını söyledi.

İKİ AY SONRA BEBEĞİM OLUYOR

İdo, sözlerine albüm müjdesi ile başlayarak şöyle konuştu: “çok yoğun albüm hazırlığı içerisindeyim, birkaç projem var onları hayata geçiriyorum. Şu an albümün çıkmasına iki ay kadar bir süre kaldı. Çok az bir süre ama bana o bile çok geliyor. Çok aceleciyim ben. Babam bir albüm için 7 ay çalışırdı. Babam gibi olamam albüm konusunda bir giriyordu albüm çalışmasına 7 ay sürüyordu. Çekilmez 7 ay, ben çekemem o kadar süre uğraşmayı. İlk albümümü çıkarıyorum, ilk albüm insanın bebeği gibidir. Benimde bebeğim olacak. Bebeğim oluyor.”

İSTEDİĞİM MESLEK DJ’LİK DEĞİL

İdo, hedeflerinin büyük olduğunu ifade ederek şunları söyledi: “Hedeflerimde çok iş var. İnsanlar şimdi, şu işe böyle bakıyor. Bu çocuk dj bu artık dj olarak kalır gözüyle bakıyorlar. Ama öyle bir şey yok. Benim istediğim meslek dj’lik değil. Benim istediğim meslek yapımcı olmak. Prodüktör olmak istiyorum.”

BABAMIN ŞARKISINI DEMET AKALIN OKUSUN

Konuşmasına teknede devam eden İdo, albümü hakkında bilgi vermeye şöyle devam etti: “Albümümde 5 parça olacak çoğunlukla clup müziklerinden oluşacak. Albüm içerisinde kavırlarda olacak. En çok istediğim İbrahim Tatlıses’ten “vur gitsin” şarkısı hatta okumasını istediğim kişi de Demet Akalın.”

HADİSE BENİ SAHNEDEN İNDİRMEK İSTEDİYSE BU KISKANÇLIKTIR

İdo, ünlü sanatçı Hadise’nin kendisini sahneden indirmek istemesi iddiaları hakkında da şöyle konuştu: “Hadise beni sahneden indirmek istedi mi? İstemedi mi? Bilmiyorum. Ben sahneden beni indirmek istedi diye duydum. Hadise’nin öyle bir şey yapacağını sanmıyorum. Ama öyle bir şey yaptıysa çok ayıp etmiş olur. Zaten sahneden inmedi. Ama öyle bir düşüncesi oldu ise çok ayıp. Oraya gelen insanlar eğlenmek istiyor. Bir kere sadece Hadise hanımın şarkıları ile değil, başka şarkılarla da eğlenmek isteyen insanlar var. Eğer beni sahneden indirmek istemesi başka bir statüye giriyor. Kıskançlığa giriyor iş. Çünkü başkalarının şarkıları ile millet eğleniyorsa yapacak bir şey yok yani. Bir şey demek istemiyorum eğer öyle bir şey varsa büyük ayıp”

İBRAHİM TATLISES HIZLA İYİLEŞİYOR

Almanya’da tedavi gören İbrahim Tatlıses hakkındaki soruları da yanıtlayan İdo, sözlerini şöyle tamamladı: “Babalar günü babamla saat 24:01 de görüştüm. Almanya’da tedavisi var. Babalar gününü kutladım ve yaklaşık 5 dakikalık bir görüşmemiz oldu. Babamın durumu şu an süper, durumu on numara. Biz merdivenleri ikişer ikişer çıkıyoruz, babam şu an merdivenleri yirmişer, yirmişer çıkmaya başladı. Tedavisi o kadar hızlı ilerliyor.”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.