İHRACATÇILARDAN BARIŞ PINARI HAREKATI’NA DESTEK

İHRACATÇILARDAN BARIŞ PINARI HAREKATI’NA DESTEK

Karadeniz İhracatçı Birlikleri, Barış Pınarı Harekâtı’nı yürüten Türk Silahlı Kuvvetleri'nin terörle mücadelesine destek olmak ve moral vermek amacıyla

A+A-

Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) tarafından Şanlıurfa ve harekatın başladığı bölgeye sınırı olan Akçakale’de düzenlenen etkinliğe iştirak etti.

61 ihracatçı birliği, 13 genel sekterliği ve 27 sektörü ile 85 bine yaklaşan ihracat ailesinin çatı kuruluşu olan TİM’in Başkanı İsmail Gülle, Şanlıurfa Valiliği önünde yaptığı açıklamalarda, “Bilhassa batılı iş çevrelerinde Türkiye'nin yürüttüğü haklı mücadeleyi anlatarak, yürütülen kara propagandanın, operasyon sürecinde şanlı ordumuza, devletimize ve milletimize leke sürmesine kararlılıkla engel olacağız” dedi. Açıklamanın ardından Şanlıurfa'nın Akçakale ilçesine geçen TİM heyeti, burada da Belediyeyi ziyaret etti.

TİM heyeti, ülkemize yönelmiş olan terör tehdidini ortadan kaldırmak ve Suriyeli dostlarımızın tekrar evlerine dönebilmeleri için gereken huzur ve istikrarı sağlamak adına yapılan “Barış Pınarı Operasyonu”nu tüm gücüyle desteklediklerini ve 85 bine yakın ihracatçının temsilcisi olarak Türkiye'nin bu haklı mücadelesini tüm dünyaya anlatacaklarının altını çizdi.

tim-urfa1.jpeg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.