İHH’ ya bağlı BİYAD Kermesi

İHH’ ya bağlı BİYAD Kermesi

Bafra İnsani Hak ve Hürriyetleri Yardım Vakfı Derneği (BİYAD) başkanıyla özel röportajımızda bir çok konuya açıklık getirdik.

A+A-

Özel Haber / Sebahattin Gürgür

Öncelikle sizi tanıyabilir miyiz?

Ben Bafra İHH’ ya bağlı BİYAD başkanı İlyas Altuntaş. Samsun’un Asarcık ilçesinde doğdum. Bafra Devlet Hastanesi acil servisinde görev yapmaktayım.

Bize projelerinizden bahseder misiniz?

Biz Bafra’da ve Türkiye genelinde öncelikle acil yardım çalışmalarımızı hızlandırdık. Örneğin ;

Savaş ve doğal afet gibi kriz durumlarında arama kurtarma çalışması, gıda ve yiyecek dağıtımı, kadın, çocuk ve kimsesizler için genel sağlık yardımlarına yönelik destek projelerimiz, en önemli olarak da ülkemizde ve yabancı ülkelerde su kuyusu, sağlıklı katarakt ameliyatları için desteğimiz sürmektedir.

Eğitim Yardımları

Eğitim yardımlarımız ise tesis ve alt yapı, öğrencilere yönelik (çanta,  okul kıyafeti, eğitim seti) yardımcı ders araç ve gereçleri vs. Kültürel yardımlar konusunda ise tesis ve altyapı yardımları ( mobil poliklinik, yerleşik hastane , sağlık otobüsü , ilaç ve tıbbi malzeme, sağlık çadırları, ambulans vb. ihtiyaçları karşılıyoruz. Ayrıca sağlık hizmetleri konusunda ise bulaşıcı hastalıkların rehabilitasyonu, sağlık taramaları , koruyucu hekimlik çalışmalarımızı sürdürmekteyiz.

Son olarak neler söylemek istersiniz?

Şuan ki hazırlıklarımız  ramazan paketi için. 4.4.2016 Pazartesi günü Bafralılar için kermes açılacak. Ayrıca Türkmen kardeşlerimize de yardım paketlerimiz olacak. Bafralı kardeşlerimizden açacağımız bu kermes ve etkinliklere katılımlarını ve ziyaretlerini bekliyoruz.kermes.jpgafis-11111111111.jpgafis-2.jpgkermes-4444444444.jpgkermes-333333333.jpgmudur.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.