İHH Depremzedeler İçin Yardımlarınızı Bekliyor

Ülkemiz pazartesi sabahına acı haberle uyandı. Merkez üssü Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesi olan 7.7 şiddetinde depremde şu ana kadar 912 vatandaşımız vefat etti. Binlerce vatandaşımız yaralı halde.

A+A-

Ülkemiz pazartesi sabahına acı haberle uyandı. Merkez üssü Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesi olan 7.7 şiddetinde depremde şu ana kadar 912 vatandaşımız vefat etti. Binlerce vatandaşımız yaralı halde.
Deprem konusu ve yardımlarla ilgili Bafra İnsani Yardım Vakfı (İHH ) Şube Başkanı İlyas Altuntaş Bafra 55.net haber mikrofonlarına açıklamalarda bulundu.
Altuntaş açıklamasında,’’Bu sabah 04.17’de Merkez üssü Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesi olan 7.7 şiddetinde deprem meydana geldi. Bizler İHH olarak depremin peşinden hemen yetkililerle irtibata geçtik. Whatsap ve sosyal medyalardan paylaşımlarımızı yaptık. Yardımlar gelmeye başladı. Özellikle yardımsever vatandaşlarımızdan battaniye, mont, bere, eldiven ve diğer yardımları kabul ediyoruz. Bu toplanan yardımları tırla deperem bölgesine göndereceğiz. 

İHH İnsani Yardım Vakfı; bölge, din, dil, ırk ve mezhep ayrımı yapmaksızın dünyanın herhangi bir yerinde sıkıntıya düşmüş, felakete uğramış, zulüm görmüş, aç ve açıkta kalmış; savaş, tabii afet gibi sebeplerle mağdur olmuş, yaralanmış, sakat kalmış; evsiz, yurtsuz, tüm insanlara insani yardım ulaştırmak ve bu insanların temel hak ve hürriyetlerinin ihlal edilmesini önlemek üzere 1992 yılından bu yana çalışmaktadır. Gönüllü faaliyetlerle başlayan ve 1995 yılında kurumsallaşan bu çalışmalar kısa sürede 123 ülkeye yayılmış ve Türkiye’den tüm dünyaya ulaşan bir hayır köprüsü olmuştur.’’diyerek sözlerini tamamladı.

ihh-depremzedeler-icin-yardimlarinizi-bekliyor-004.pngihh-depremzedeler-icin-yardimlarinizi-bekliyor-005.pngihh-depremzedeler-icin-yardimlarinizi-bekliyorihh-depremzedeler-icin-yardimlarinizi-bekliyor-001.pngihh-depremzedeler-icin-yardimlarinizi-bekliyor-006.png

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.