İHH 19 MAYISTA TANITILDI

İHH 19 MAYISTA TANITILDI

(İHH) İnsan Hak ve Hürriyetleri Vakfı tarafından 19 Mayıs Belediye Düğün Salonunda tanıtım gecesi düzenledi.Proğram Kur’an-ı Kerim okunmasıyla başladı.

A+A-
Geceye 19 Mayıs Kaymakamı Abdullah Şen,19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu,Mavi  Marmara gemisi gazileri Recep Göker, Muhittin gili (Bingöl İHH başkanı, şehit Fahri Yaldız'ın kardeşi Hasan Yaldız, başkan yardımcısı yetim birimi başkanı Ersan Salihoğlu. Bafra Temsilçisi İlyas Altuntaş siyasi parti ilçe başkanları  Milletvekili aday adayları daire amirleri dernek başkanları çok sayıda vatandaş katıldı.
 
19 MAYIS ELİNDEN GELENİ YAPAR
 
İHH Tanıtım gecesinde konuşma yapan 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu; Yoksul ve yetim insanlara yardım yapmak için 19 Mayıslı vatandaşlarımız elinden gelen gayreti yapacağını belirterek, İHH’nın Türkiyede yapmış olduğu çalışmalar ortada kurulduğu günden  bugüne İHH’nın insanlara faydalı işler yapıp,dünyadaki mazlumların sesi,oldu. 19 Mayıs İlçemize hayırlı uğurlu olsun  ”dedi. 
 
İHH DÜNYADAKİ  MAZLUMLARIN SESİ OLDU
 
 
 İHH 19 Mayıs İlçe Temsilçisi Engin Kara;Mavi Marmarayı yüreğinde hisseden tüm kardeşlerimize teşekkür ediyorum.İslamda cihadın gayesi zülmü ortadan kaldırmaktır, düşmanlık ise ancak zalimlere karşıdır,kim kötü ve çirkn bir iş görürse onu eliyle düzeltsin,eğer buna güçü yuetmiyorsa, diliyle düzeltsin  bunada güçü yetmezse kalben karşı koysun  buda imanın en zayıf derecesidir. İnsan hak ve hürriyetleri vakfı gönülleri olarak bu ayetler ve hadisler ışığında hayra anahtar şerre kilit olmak bilinciyle yola cıkan kardeşlerinizis dünya hayatı iyi ve kötü hayır ve şer üzere kurulmuş bir döngü, bizlere düşen ise bu hayatta hangi tarafta duracağımızı belirlemektir.Karınca misali ibrahimce  bir duruşu bizim yola çıkma amacımız bizim için dünyada her gecen gün artan zulüm karşısında kayıtsız kalmak dilsiz şeytan olmakla eş değerdi. Ne yazikki dünyada nerede  hangi topraklarda  bir zulüm bir savaş, bir kargaşa varsa o toprakların İslam çoğrafyaları  olduğunu görmekteyiz.unutulmamalıdırki Siyonist ve emperyalist  tuzaklara gelmemek için  birleşmek  ve ayrılığa  düşmemek Allahın hepimize farz kıldığı bir hükümdür. Allahın bu hükmünü aciliyetle yerine getirmek Allahın rızasına en uygun olan davranış olacaktır”dedi.
 
Marmara gemisi gazileri Recep Göker, Muhittin gili (Bingöl İHH başkanı, şehit Fahri Yaldız'ın kardeşi Hasan Yaldız, başkan yardımcısı yetim birimi başkanı Ersan Salihoğlu.birer sunum yaptılar.
 
HARUN YAZICI

19-mayis-haber-(ihh).JPG19-mayis-haber-(ihh)-001.JPG19-mayis-haber-(ihh)-002.JPG19-mayis-haber-(ihh)-003.JPG

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.