İHALE OPERASYONUNDA GÖZALTI 11'E ÇIKTI

İHALE OPERASYONUNDA GÖZALTI 11'E ÇIKTI

Samsun'un Bafra ilçesi merkezli düzenlenen "ihaleye fesat karıştırmak" operasyonuyla ilgili gözaltı sayısı 11'e çıktı.

A+A-

Edinilen bilgiye göre, Bafra Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Samsun Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri ile Bafra İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, 6 ay süren teknik ve fiziki takip sonucu Samsun il merkezi ile Bafra ilçesinde dün sabah operasyon düzenlemiş ve olayla ilgili 4 kişiyi Samsun'da, 6 kişiyi de Bafra'da gözaltına almıştı. 
Operasyon kapsamında 1 kişi daha Bafra'da yakalanarak gözaltına alındı. Gözaltına alınan şahısların firma yetkilileri ve çalışanlarından oluştuğu, söz konusu kişilerin Samsun'un İlkadım, Atakum ve Bafra ilçeleri ile Sinop'ta kamu kurum ve kuruluşların temizlik ve güvenlik ihalelerine katılarak, firmalar arasında anlaşma yapıp ihaleye fesat karıştırdıkları ileri sürüldü.
Olayla ilgili 9 ev ve 4 işyerinde yapılan aramada firmaların birbirlerinde kaşeleri ve belgelerinin ortaya çıktığı öğrenildi. Polis, 6 farklı ihalede ihaleye giren firmalar arasında birliktelik ve anlaşma sağlandığını ortaya çıkardı. Soruşturma sürdürülüyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum