İftar Şehidimizden Fatiha Sizden

İftar Şehidimizden Fatiha Sizden

Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı Bafra Şubesi ‘’İftar Şehidimizden Fatiha Sizden’’ projesine devam ediyor.

A+A-

Türkiye Gaziler ve Şehit aileleri Vakfı (TÜGŞAV) Bafra şubesi  ‘’İftar Şehidimizden Fatiha Sizden’’ projesi kapsamında ihtiyaç sahibi ailelere ramazan kolisi yardımına devam ediyor.

2-898.jpg


Bafra da ‘’İftar Şehidimizden Fatiha Sizden’’ projesi kapsamında ihtiyaç sahibi ailelere ramazan kolisi yardımı  dağıtımına Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı Bafra Şube Başkanı Mümine Ersin, Vakfın 2. Başkanı Hakan Keser,Vakfın Sekreteri Sebahattin Koçak ile birlikte Kemalpaşa  mahallesi muhtarı Salih Soylu, İsmetpaşa mahallesi muhtarı  Fatih Yıldız  eşlik etti.

5-372.jpg


Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı Bafra Şubesi Başkanı Mümine Ersin yaptığı kısa açıklamada; Vakfımızın  ‘’İftar Şehidimizden Fatiha Sizden’’ projesi kapsamında şehit ailelerimiz,  gazilerimiz ve hayırseverlerimizin  maddi manevi desteği ile hazırladığımız şehitlerimizin isimlerinin yazılı olduğu gıda kolilerimizi muhtarlarımızla birlikte ihtiyaç sahibi ailelerimizin evlerine giderek teslim ediyoruz 
Vakfımız tarafından belirlediğimiz ihtiyaç sahibi ailelerimize yardımlarımız ramazan ayı boyunca  devam edecektir. Allah hayırlarımızı kabul etsin. Tüm şehitlerimize selam olsun ifadelerine yer verdi.

1-914.jpg

4-532.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.