İçişleri Bakanı Soylu: "Bende Bafra torunuyum!"

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde görev yapan asker ve polisleri, Ramazan Bayramı’nda yalnız bırakmadı.

A+A-

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, yeni tip Koronavirüs (Kovit-19) tedbirleri kapsamında sosyal mesafe kurallarına uyarak askerlerin ve polislerin bayramını kutladı.

İçişleri Bakan Soylu, Hakkari'deki temasları doğrultusunda, beraberinde Bakan Yardımcıları Mehmet Ersoy ve İsmail Çataklı, Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin, Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili İdris Akbıyık, Van Jandarma Asayiş Kolordu Komutanı Tümgeneral Hacı İlbaş, Yüksekova Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Osman Doğramacı ve AK Parti Hakkari İl Başkanı Emrullah Gür ile Yüksekova ilçesinde İkiyaka Dağları'ndaki Göllerbaşı Üs Bölgesi'nde askerlerle bir araya geldi.

Bakan Soylu, Göllerbaşı Üs Bölgesi, Evliya Tepe Üs Bölgesi, Yüksekova Polis Özel Harekat Yerleşkesi'nde asker ve polislerle bayramlaştıktan sonra, ailelerini arayıp Ramazan bayramlarını kutladı.

Bafralı Jandarma Uzman Çavuş Fatih Yıldırım'ın annesi ile yaptığı telefon konuşmasında ise “Bende oralarda çok durdum, bende Bafra torunuyum! Annem Bafralı benim. Yaz aylarımız hep Bafra’da geçti. Allah sizden razı olsun memleketimize çok güzel bir evlat yetiştirmişsiniz.” şeklinde ifadelere yer verdi. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.