İBRAHİM AKEKMEKCİ VE RECEP ŞENDEN BASIN AÇIKLAMASI

İBRAHİM AKEKMEKCİ VE RECEP ŞEN'DEN BASIN AÇIKLAMASI

İLKSAN BAFRA TEMSİLCİSİ SEÇİLEN TES İLÇE BAŞKANI İBRAHİM AKEKMEKCİ VE RECEP ŞEN'DEN BASIN AÇIKLAMASI

A+A-

 

28 Nisan 2012 Cumartesi günü Bafra öğretmenevinde yapılan seçimde İLKSAN Temsilcisi seçilen Bafra Türk Eğitim-Sen İlçe Başkanı İbrahim AKEKMEKCİ ve Recep ŞEN, seçim sonrası ortak bir basın açıklaması yaptılar:

         “Eğitim öğretim camiamıza yaraşır bir olgunlukla, demokratik şölen havası içerisinde İLKSAN Temsilciliği seçimlerini yaptık.  Eğitimci arkadaşlarımız bu seçime büyük bir teveccüh göstererek iradelerini sandığa yansıtmıştır. Seçimde 479 sınıf öğretmeni arkadaşımız oy kullandı. Gerçekleştirdiğimiz İLKSAN seçimine katılan tüm aday arkadaşlarımıza ve güzel bir cumartesi gününde sandığına sahip çıkarak oy kullanan eğitimci dostlarımıza teşekkür ediyoruz.

           Seçim sonrası oylar sayılırken şunu da açıkça gördük ki, farklı sendikalarda olan ya da sendikasız birçok arkadaş bize desteğini esirgememiş. Yani eğitimci arkadaşlarımızın büyük bir kısmı tercihini İLKSAN’la ilgili görüşlerimizden yana kullanmış. Sendikal mücadelenin de sürdüğü bir ortamda bu sonucu yakalamanın kolay olmayacağını herkes bilir. Bu sonuç Milli Eğitim Personelinin kültürel gelişmişliği ve aklıselim bakış açısıyla da ilişkili.

            Kurumsal kimliğimize ve şahsımıza gösterilen teveccühe can-ı gönülden teşekkür ederiz. Daha önce olduğu gibi önümüzdeki süreçte de ayırım yapmaksızın tüm öğretmen arkadaşların güvenine layık olmaya çalışacağız. Zira şunu iyi biliyoruz ki bizler önce öğretmeniz; arkadaşız.

           İLKSAN ile ilgili her hususta (Sosyal Yardım,İkraz,Konaklama,Tatil ..vb.diğer hizmetler) elimizden gelen yardımı esirgemeyeceğimizden emin olabilirsiniz.Bunca karalamaya rağmen  arkadaşların güvenine layık olabilmişsek ne mutlu bizlere.Bu anlamda tüm arkadaşlarımıza saygı, sevgi ve  hürmetlerimizi sunuyoruz. Bu zorlu mücadelede bizimle birlikte ekip halinde çalışan arkadaşlarımıza, bizden dua ve desteğini esirgemeyen tüm eğitimci dostlarımıza teşekkür ediyoruz.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.