HUZUREVİ SAKİNLERİNE SAÇ VE CİLT BAKIMI

HUZUREVİ SAKİNLERİNE SAÇ VE CİLT BAKIMI

Büyükşehir Belediyesi Huzurevi'nde kalan bayanlara, "8 Mart Dünya Kadınlar Günü" dolayısıyla saç ve cilt bakımı yapıldı.

A+A-

İlkadım Belediyesi Yıldıray Çınar Kültür Merkezi’nde eğitim alan 25 bayan kursiyer, Büyükşehir Belediyesi'ne ait huzurevinde yaşlıları ziyaret ederek saç ve cilt bakımı yaptı. İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, sosyal belediyecilik anlayışı doğrultusunda ilçe genelinde meslek sahibi olmak isteyen tüm vatandaşlara belediye imkanları doğrultusunda kurs vermeye çalıştıklarını kaydetti. Yaptıkları çalışmaların yerel belediyelere örnek olması gerektiğini belirten Başkan Demirtaş, "Yoğun talep üzerine açılan kurslarımızdan tüm halkımız faydalanabiliyor. İş sahalarında, en büyük sıkıntı kalifiye elamanın eksikliğidir. Biz de açtığımız kurslarımız ile bu eksikliği bir nebze olsun azaltmaya çalışıyoruz. Açılan kurslarımızdan biri olan kuaför ve cilt bakımı uzmanı kursu, işsiz gençler çok faydalı oldu. Tecrübe kazanmaları için de Büyükşehir Belediyesi Huzurevi'ne götürdük. Yaşlılarımıza manikür, pedikür, saç kesimi ve diğer bakımlarını bu kursiyerlerimiz yaptı. Bu vesile ile kursiyerlerimiz hem uygulamalı derslerini yaptılar, hem de huzurevi sakinlerine moral oldular" dedi.
Bayan kursiyerlere eğitim veren Cilt Bakımı Uzmanı Gülşen Ünal, "Tamamıyla kendi isteğimiz ile gerçekleştirdiğimiz bu organizasyonun yaşlıları sevindirdiğini bilmek bizleri de mutlu ediyor. Böyle bir vesileyle bakıma muhtaç büyüklerimizi ziyaret edip, gönüllerini alma imkanı bulduk. Onları ailem gibi görüyorum çok seviyorum. Bizleri kabul eden huzurevi yetkililerine de teşekkür ediyorum" diye konuştu.
Huzurevi sakinlerine yapılan bakımın ardından kursiyerler, İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş'a, İŞKUR İl Müdürü Hasan Kılıçarslan’a, İlçe Milli Eğitim Müdürü Davut Numanoğlu’a, Halk Eğitim Müdürü Davut Erişgin’e ve İlkadım Belediyesi Başkan Danışmanı Şerif Mırık’a desteklerinden dolayı teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.