HÜSEYİN KALPAR, SAMSUN’DA

HÜSEYİN KALPAR, SAMSUN’DA

Teknik direktör Hüseyin Kalpar, “Samsunspor’un menfaati ve başarısı için bana düşen görev neyse her zaman yapmaya hazırım” dedi.

A+A-

Teknik direktör Hüseyin Kalpar, Samsunspor Yönetimi ile görüşmek için Samsun’a geldi. Nuri Asan Tesisleri’nde Samsunspor Kulübü Başkanı Emin Kar ile bir görüşme yapan Hüseyin Kalpar, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Kalpar yaptığı açıklamada, “Samsun çok sevdiğim bir yer. En azından burada çok güzel günlerim geçti. Burada şampiyonluk yaşayan bir teknik adam olarak, burayı çok sevmem doğaldır. Başkanım ile görüşüyoruz. Takıma tekrar nasıl faydalı olabilirizi değerlendiriyoruz. Ama şu anda çok büyük bir sıkıntı olmamakla beraber imza atmadığım için çok fazla detayı konuşmam doğru olmaz” diye konuştu.
“Şu anda sadece Samsun'da bulunuyorum. Daha derin konuşmam için bazı şeylerin netleşmesi lazım” diyen Kalpar, “Ancak sohbet bazında sizlere konuşabilirim. Başkanın, yöneticilerin amacı Samsunspor'un iyi olması. Samsunspor’un iyi olabilmesi adına herkes üzerine düşeni yapacaktır. Samsunpor'un iyiliği, benim iyiliğimden de daha ön plandadır. Samsunspor’un menfaati her şeyin üstündedir. Benim aleyhime de olsa Samsunspor'un menfaatine ise evet doğrusu odur. Ben, Samsunspor’un menfaati ve başarısı için bana düşen görev neyse her zaman yapmaya hazırım” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.