Hurşit TULUM'dan 23 Nisan Çocuk Bayramı Mesajı

Hurşit TULUM'dan 23 Nisan Çocuk Bayramı Mesajı

Bafra Madeni Sanaatkarlar Odası Başkanı Hurşit Tulum, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

A+A-

Bafra Madeni Sanatkarlar Esnaf Odası Başkanı Hurşit Tulum 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeni ile yayımladığı mesajında şu ifadelere yer verdi. 

''Türk milletinin gönlünde, bağımsızlığımızın sarsılmaz ifadesi olarak önemli bir yere sahip olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, milli birlik ve beraberliğimizin kenetlenmiş ifadesidir. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Gazi Mustafa Kemal Atatürk tarafından tüm dünya çocuklarına armağan edilmiş bir bayramdır. Bu bayram vesilesiyle dünya çocukları arasında sevgi, kardeşlik ve dostluk bağları güçlenerek tüm insanlığın huzur ve barış içerisinde yaşayabilecekleri bir dünyanın temelleri atılmıştır. Bugün, ulusun yönetme yetkisini kullanmaya başladığı gündür.  Başta Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere canı pahasına vatanımıza hizmet etmiş olan tüm ecdadımızı saygı ve rahmetle yad ederim. Bu duygu ve düşüncelerle, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılışının 102'nci yılını, Milletimizin ve Cumhuriyetimizin teminatı olan çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutluyorum” dedi. 
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.