Hurşit Tulum Seçim Sözünü Tuttu

2018 yılında yeniden Madeni Sanaatkar Odası Başkanlığı’na seçilen Hurşit Tulum, Seçim Beyannamesi’nde belirttiği odaya araç kazandıracağının sözünü, seçilmesinden 2 yıl sonra odaya araç kazandırarak yerine getirdi.

A+A-

Samsun Esnaf Odaları Birliği Başkanı Hacı Eyüp Güler’in katılımıyla gerçekleştirilen törende Bafra Madeni Sanaatkarlar Odası başkanı Hurşit Tulum bafra55.net’e şunları söyledi. “Üyelerimize bugün aracımızın tanıtımını yapıyoruz, 1956 yılında kurulan odamıza bu hizmeti kazandırdığımız için çok mutluyuz” dedi.

Samsun Esnaf Odaları Birliği Başkanı Hacı Eyüp Güler ise, “  Biliyorsunuz bizdeki araçlarda resmi kurumlardaki araçlar gibi her türlü sıkıntıda herkesin olan araçlarıdır. Ülkemizin bu zorlu şartlarında bu aracı odamıza ve üyelerimize kazandıran Hurşit Tulum’a ve yönetimine teşekkür ederim. Bafra Madeni Sanaatkarlar Odası her zaman farkını ve başarısını ortaya koymaktadır. Maddi ve manevi olarak her şekilde halkın yanındadırlar, faaliyetlerini eksik etmiyorlar. Şu sıkıntılı dönemde bu aracı bünyelerine katmış olmalarıyla da bütçelerinin de gücünü ortaya koymuştur.” açıklamalarında bulundu.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.