Hurşit Tulum 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlama Mesajı

Hurşit Tulum 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlama Mesajı

Bafra Madeni Sanatkarlar Esnaf Odası Başkanı Hurşit Tulum  yönetim kurulu adına 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısı ile bir mesaj yayınladı.

A+A-

Bafra Madeni Sanatkarlar Esnaf Odası Başkanı Hurşit Tulum  yönetim kurulu adına 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısı ile bir mesaj yayınladı.

Mesajda,’’Binbir emek ve fedakârlıkla kazandığımız, halkın halk tarafından halk için yönetildiği, egemenliğin kayıtsız şartsız millete ait olduğu, kimsesizlerin kimsesi Cumhuriyetimizin 99’ıncı yılı kutlu olsun. Cumhuriyet vatandaşlık ortak paydasında herkesin eşit haklara sahip olduğu rejim demektir. Cumhuriyet sayesinde bu ülkede kimse doğumu veya soyu nedeniyle bir diğerinden üstün değildir. Bu ülkenin sahibi bir kişi veya zümre değil, vatandaşların ta kendisidir. Halkımız büyük güçlüklerle eline aldığı bu hakkını da kimseye bırakacak değildir. Cumhuriyet demokratik, laik, sosyal bir hukuk devletidir.

Cumhuriyet, birlik ve bütünlüğümüzün teminatıdır. Cumhuriyet bilhassa kimsesizlerin kimsesidir. Cumhuriyet yoksulluğu bitirme, bu ülkenin bütün vatandaşlarına insanlık onuruna yaraşır bir hayat sunma mücadelesidir. Cumhuriyet mağdurların beklediği hak, mazlumların beklediği adalet,  kim olursa olsun haksızlığa, hukuksuzluğa uğrayanların umududur. Cumhuriyete sahip çıkmak, kimsesizlerin kimsesi, mağdurların sesi, adaletin simgesi olmak demektir. Bu duygu ve düşüncelerle, bize bu güzel Cumhuriyeti armağan eden başta Büyük Atatürk olmak üzere bütün kahramanlarımızı ve gazilerimizi şükranla anıyor, ülkemizin birlik ve bütünlüğü için en yüksek fedakârlığı yapan şehitlerimize rahmet diliyorum. Yaşasın Cumhuriyet….’’dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.