“HÜRRİYET SAĞLIK-SEN BAFRA BULUŞMASI BÜYÜK BÜYÜK İLGİ TOPLADI“

“HÜRRİYET SAĞLIK-SEN BAFRA BULUŞMASI BÜYÜK BÜYÜK İLGİ TOPLADI“

Hürriyet Sağlık-Sen Samsun Bafra İlçe Temsilciliği Tarafından Organize Edilen ve Hürriyet Sağlık-Sen Samsun Şubesinin Geniş Katılımla Destek Olduğu Birlik Beraberlik ve Kaynaşma Etkinliğine İlgi ve Katılım Oldukça Yüksekti. 

A+A-

Hürriyet Sağlık-Sen Samsun Bafra İlçe Temsilciliği Tarafından Organize Edilen ve Hürriyet Sağlık-Sen Samsun Şubesinin Geniş Katılımla Destek Olduğu Birlik Beraberlik ve Kaynaşma Etkinliğine İlgi ve Katılım Oldukça Yüksekti. 
Hürriyet Sağlık-Sen Bafra İlçe Temsilciliği tarafından düzenlenen Bafra Hürriyet Ailesi tanışma ve dayanışma buluşmasına Bafra İlçesinde görev yapan Hürriyet Sağlık-Sen üyelerinin büyük bir çoğunluğu katılım gösterdi.
Kahvaltı Etkinliğine Katılım Oldukça Yüksekti.
Hürriyet Sağlık-Sen Bafra İlçe Temsilcisi Recep ÇİÇEK tarafından günler öncesinden başlayan büyük hazırlıklarla gerçekleşen kahvaltı etkinliğine Hürriyet Sağlık-Sen Genel Başkan Yardımcısı Yusuf ÇAKIR, Samsun Şube Başkanı Nermin AYDIN, Samsun Şube Başkan Yardımcıları Deniz ŞAHİN, Ahmet Hüdayi EMİR, Selma ÇELİK, Bafra İlçe Devlet Hastanesi İş Yeri Temsilcileri Sevda YALÇIN BÜTÜN, Semiha ÖZTÜRK CİVELEK, Mustafa BACAKSIZ, Bafra ADSM İş Yeri Temsilcisi Kazım DURAN, Bafra Aile ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğü İş Yeri Temsilcisi Hasan BEKGÖZ, Bafra ilçe Sağlık Müdürlüğü İş Yeri Temsilcileri Serdar KAYA ve Aytekin ARSLAN’ın yanı sıra çok sayıda Bafra Hürriyet Sağlık-Sen üyesi katıldı.


 Oldukça neşeli, keyifli ve tam bir aile ortamı havasında gerçekleşen kahvaltıda 2022-2023 yılları sendikal faaliyetlerin değerlendirilmesi, 2024 yılı sendikal faaliyetlerin planlanması, Sağlık çalışanlarının karşılaştığı sorunlar, mobbing, nöbet yoğunluğu sağlıkta şiddete maruz kalma, ekonomik ve özlük hakların iyileştirilmesi ve bu sorunların hastanelerimizin ve ilçe sağlık müdürlükleri ile sendikamızın yetkili organlarına iletilmesi, çözümler konusunda talepler ve teklifler konusunda görüş alış verişinde bulunuldu.
Hürriyet Sağlık-Sen Samsun Şube Başkanı Nermin AYDIN Yaptığı Açıklamada Şu İfadelere Yer Verdi.
“ Hepimizin bugün burada toplanmasına vesile olan ve muhteşem bir ev sahipliği gerçekleştiren Bafra İlçe Temsilcimiz Sayın Recep ÇİÇEK’e çok teşekkür ederim. Samsun Hürriyet ailesi olarak bu tür etkinliklerimize ve buluşmalarımıza fırsat buldukça diğer ilçelerimizde de devam etmeyi amaçlıyoruz. 


Gerek hep birlikte olmanın mutluluğu ve gerekse tüm temsilcilerimiz ile birlikte istişarelerde bulunmuş olmanın verdiği memnuniyetle Bafra ilçemizde bulunmaktan çok mutlu olduk. Başta Bafra ilçe temsilcimiz Recep ÇİÇEK olmak üzere bugün burada bizleri yalnız bırakmayan Hürriyet Sağlık-Sen Genel Başkan Yardımcımız Yusuf ÇAKIR, şube başkan yardımcılarım, tüm temsilci arkadaşlarım ve değerli üyelerimize teşekkürlerimi sunuyorum. “hurriyet-saglik-sen-bafra-bulusmasi-buyuk-buyuk-ilgi-topladi.jpghurriyet-saglik-sen-bafra-bulusmasi-buyuk-buyuk-ilgi-topladi-001.jpghurriyet-saglik-sen-bafra-bulusmasi-buyuk-buyuk-ilgi-topladi-002.jpg
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.