Hizmetler daha da katlanacak

Hizmetler daha da katlanacak

Ayvacık'ta vatandaşlarla buluşan ve 24 Haziran seçimlerinde Cumhurbaşkanı Erdoğan için destek isteyen AK Parti Milletvekili Adayı Elif Coşkun Bilgin, yeni sistemle birlikte Samsun ve Türkiye'de hizmetlerin daha da katlanacağını söyledi.

A+A-

AK Parti Samsun Milletvekili Adayı Elif Coşkun Bilgin, seçim çalışmaları kapsamında gezilerini sürdürüyor. Bilgin'in bu seferki durağı ise, Samsun'un doğa harikası ilçesi Ayvacık oldu. Ayvacık'ta AK Parti İlçe Başkanı Kemalettin Gökçe'nin de eşlik ettiği gezisinde ilçe halkıyla bir araya gelen Bilgin, vatandaşlarla sohbet ederek genel seçimler için destek istedi. AK Parti'nin hizmet partisi olduğunu belirten Bilgin, "AK Parti’nin hizmetleri saymakla bitmez. AK Parti her zaman değişimin ve gelişimin öncüsü olmuştur, olmaya da devam edecektir" dedi.

HİZMETLER KATLANACAK

Önümüzdeki 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı seçiminin, ülkenin geleceği için son derece kritik olduğuna vurgu yapan Bilgin, "Her seçim çok önemlidir, ancak bu seçim daha da önemli.

Ancak görüyorum ki Ayvacık ve diğer ilçelerimiz genciyle, yaşlısıyla 'Birlik, Bereket, Bolluk için 24 Haziran’a hazır.' Güçlü meclis ve güçlü hükümet ile güçlü Türkiye yolunda devam edeceğiz. İnşallah Samsun'umuz ve Türkiye'miz istikrarlı bir yönetimle bu güne kadar aldığı hizmetleri daha da katlayacaktır" dedi.

 

BİRLİKTE SAMSUN'UZ

Türkiye'nin güçlü bir ülke olmasında en önemli harcının birlik ve beraberliği olduğunu ifade eden Bilgin, "Biz büyük bir ülkeyiz, büyük bir toplumuz. Hep birlikte güçlüyüz. Birlikte rahmet, ayrılıkta azap vardır. Ülkemiz ve milletimiz üzerinde oyunlar oynamaya çalışanlara karşı bundan sonra da bir olacağız, beraber olacağız. Birlik ve beraberliğimiz daim oldukça sırtımız yere gelmeyecektir. Biz birlikte Samsun'uz, birlikte Türkiye'yiz. Dolayısıyla bu büyük ülkenin Cumhurbaşkanı da, Meclis'i de güçlü olmalıdır" diye konuştu.

 

İLÇELERİN POTANSİYELLERİNİ BİLİYORUM

Ayvacık'ın Samsun için önemli bir ilçe olduğunu da dile getiren Bilgin, "Ayvacık müthiş bir doğa turizmi potansiyeline sahip. Ayvacık, bakir doğası ve misafirperver halkıyla her turistin seveceği doğal bir turizm alanıdır. Trekking, offroad, bisiklet, yürüyüş, balık tutma gibi doğa sporları geliştirilebilir. Bu potansiyel konaklama tesisleri, ulaşım imkanlarının artırılması ve tanıtımla değerlendirilebilir. Ayrıca engebeli bir araziye sahip olan Ayvacık’ta hayvancılık mutlaka geliştirilmelidir. Eğer seçilirsem ilçelerimizin bu potansiyellerini değerlendirmek için projeler geliştireceğim" ifadelerini kullandı.

AK PARTİ:BASIN BÜROSU

hizmetler-daha-da-katlanacak-elif-coskun.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.