Hırsızı dövmesi yakalattı

Hırsızı dövmesi yakalattı

Edirne'de polis ekipleri, 7 ayrı iş yerinden hırsızlık olayına karışan bir genci, sol elindeki kartal dövmesinden tespit etti.

A+A-

Edinilen bilgiye göre, Edirne İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, kentin en işlek ve trafiğe kapalı caddelerinden olan Saraçlar Caddesi'nde ve bazı iş hanlarında, hırsızlık olaylarının artması üzerine, bölgede bulunan güvenlik kameralarını incelemeye alarak hırsızlık olayını gerçekleştiren şahsın kimliğini belirledi. 25 Kasım Stadyumu'nda futbol maçı izlediği esnada güvenlik kameralarına takılan zanlı K.S.'yi, üzerindeki kıyafetlerin aynı olması ve sol el üst kısmında kartal dövmesinden tespit eden ekipler şahsı gözaltına aldı. Polis, K.S.'nin statta maç izlediği esnada yanında bulunan diz üstü bilgisayara da el koydu.
Polis ekipleri, zanlı K.S.'nin Edirne'de 7 ayrı iş yerinden hırsızlık suçuna karıştığını ve yanında bulunan dizüstü bilgisayarın da müştekilerden erkek kuaförüne ait olduğunu tespit etti. K.S.'nin bir iş hanının otoparkında kaldığını da tespit eden polis, yaptığı aramada müştekilere ait diğer malzemeleri de bularak sahiplerine teslim etti. 
K.S., adli makamlarca tutuklanarak cezaevine konuldu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.