HIDRELLEZ' E İSMET İNÖNÜ İLKOKULU KATKISI

HIDRELLEZ' E İSMET İNÖNÜ İLKOKULU KATKISI

Her yıl geleneksel olarak Bafra Belediyesi ile Milli Eğitim Okulları ve kurumların da destek verdiği kutlamalar; çeşitli şenliklerle gerçekleşti.

A+A-

Bu yılki Hıdrellez Kutlamaları 6 Mayıs Cumartesi günü Bafra AliKale Tesisleri, Çamlık Mesire alanında değişik etkinliklerle tamamlandı. Bafra İsmet İnönü İlkokulu Folklor Ekipleri, skeçler ve izcilerinin faaliyetleri, çuval ve yumurta yarışmaları Hıdrellez Şenlik ve kutlamalarına renk kattı.

Bafra Belediyesi vatandaşlara ücretsiz hamur işi gözleme ve çeşitli ikramlarda bulunurken yiyecek temin edemeyen vatandaşlar da ilgililerden hamur aldılar. Aileler Çamlık'taki mesire yerlerinde beraberinde getirdikleri yiyecek ve içeceklerle günün keyfini çıkardılar.

Yüzlerce vatandaş birlikte horon teptiler, doyasıya oynayıp stres attılar. İzci öğrenciler İzci Liderleri rehberliğinde çeşitligösterileryaptılar. Ayrıca yine izcilerce yakılan ateşin üzerinden Bafra Belediye Başkanı ve diğer kişiler atlayıp  renkli görüntüler oluşturdular.

Hıdrellez Şenliklerine Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin ve eşi, MHP Grup Başkan vekili ve Samsun Milletvekili Erhan Usta, Ak Parti ilçe Başkanı Tuncay Yurduseven, MHP il başkanı Taner Tekin,  ilçe başkanı Abdurrahman Çamaş, Bursa Samsun Dernekler Federasyonu Başkanı Savaş Otruş ve yönetimleri, belediye meclis üyeleri, Bafra Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Göksel Başar, Ziraat Odası Başkanı Osman Tosuner, muhtarlar, daire amirleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Haber:Oktay ZERRİN

hidrellez-e-ismet-inonu-ilkokulu-katkisi.JPGhidrellez-e-ismet-inonu-ilkokulu-katkisi-001.JPGhidrellez-e-ismet-inonu-ilkokulu-katkisi-002.JPGhidrellez-e-ismet-inonu-ilkokulu-katkisi-003.JPGhidrellez-e-ismet-inonu-ilkokulu-katkisi-004.JPG

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.