HİÇ BİR BAŞARI ÖDÜLSÜZ KALMAMALI

HİÇ BİR BAŞARI ÖDÜLSÜZ KALMAMALI

Samsun Bilim Sanat Merkezi tarafından düzenlenen üstün zekalı öğrencilerin tespiti için düzenlenen yazılı sınav sonucunda Bafra’dan 4 öğrenci kazandı. Bu kazanan öğrenciler genel yetenek sınavına girdiler.

A+A-

29 Ekim ilköğretim okulundan 2. Sınıf öğrencilerinden Bilgesu Dursun ve Enes Faruk Saka Kaymakam Halis Arslan’ı makamında ziyaret ettiler.

Bu öğrenciler haftada 2 gün Samsun Bilim Sanat Merkezine gidecekler ve orada yeteneklerini geliştirecekler zaman zarfı içerisinde de kendilerini  ön plana çıkartmak için ders konulu anlatımlar yapılacaktır.

Açıklamada bulunan Kaymakam Halis Arslan; 2014-2015 eğitim ve öğretim sezonunu bitirmiş bulunmaktayız. Böyle bir günde 2 öğrencimiz beni ziyaret ettiler. Böylesine açılan üstün zekalı sınavına Bafra’dan bir çok öğrenci  katıldılar. Bunlar arasından Bafra’dan en başarılı 4 öğrenci seçildi. 2. Sınıfa giden bu üstün zekalı öğrencilerimizi kutluyorum. Başarılarının devamını diliyorum. Bu yaz tatilinde hem kitap okuyun ve bu arada sporunuzu da yapmayı ihmal etmeyin dedi.

Konuşmaların hemen sonrasında  Kaymakam Halis Arslan 2 öğrenciye hediye verdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.