Herkes İşini Severek Yapmalı, Teknolojiye Ayak Uydurmalı, Kredi Kullanmalıdır

Herkes İşini Severek Yapmalı, Teknolojiye Ayak Uydurmalı, Kredi Kullanmalıdır

Farklı sektörlerin konuşulduğu, sektörlerle ilgili sorunların, çözüm önerilerinin değerlendirildiği, Sektörel Bakış’a bu hafta, S.S. Bafra Kızılırmak Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Ahmet Yılmaz konuk oldu.

A+A-

Ekonomik Dalgalanmalar Esnafı Nasıl Etkiledi

Gülten Sezgin’in hazırlayıp sunduğu Sektörel Bakış’a konuk olan Kızılırmak Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kooperatif Başkanı Ahmet Yılmaz, son dönemde ülkemizde yaşanan ekonomik dalgalanmanın esnafı nasıl etkilediğine değindi. Yılmaz ‘’ Bafra’da 8000 esnaf bulunmaktadır. İlçemiz yaklaşık 40 ilden daha büyük bir ilçedir. Dolayısıyla bir esnaf kefalet kooperatifi, Bafra’da esnafların ihtiyaçlarına cevap veremez.

İkinci Esnaf Kefaleti Kurduk

Beş oda bir araya gelerek ikinci bir esnaf kefaleti kurduk. Özellikle son günlerde dolarda seyreden yükseliş, esnafı olumsuz etkilemiştir. Fakat biz esnaf ve sanatkârlar olarak yaptığımız işi, yine en iyi şekilde yapmaya devam edeceğiz. İşimizin başında olacağız.

Esnafımızın Her Zaman Yanındayız

Bizler kooperatif olarak işine yatırım yapmak isteyen esnafımızın her zaman yanındayız, her zaman takipçisi olacağız. Dolar çıktı diye biz bugün kaliteden ödün verirsek, yarın kendi kendimizi yok etmeye mecbur kalırız. Herkes işini severek yapmalıdır. Teknolojiye ayak uydurmalı, kredi kullanmalıdır. Fakat yatırımını doğru yere yapmalıdır. Yani işine…

Aldığımız Ürünün Yerine, Yenisini koyamıyoruz

Ekonomik dalgalanmalar işimizi olumsuz etkilemektedir.  Aldığımız ürünün yerine yenisini koymakta zorlanabiliriz. Fakat elele vererek bu günleri atlatacağız’’ dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.