HEDEF 1 MİLYON EKMEK

HEDEF 1 MİLYON EKMEK

İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, Askıda Ekmek kampanyasında hedeflerinin 1 milyon ekmek bağışı olduğunu kaydetti.

A+A-

İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu Başkanı Fevzi Apaydın’ı ziyaret etti. Başkan Necattin Demirtaş'ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade eden Apaydın, dolmuş şoförlerinin sorunlarını dile getirdi.
‘Sosyal belediyecilik’ anlayışıyla hayata geçirdikleri Askıda Ekmek kampanyası ilgili bağış yapanların sayısının her geçen gün arttığını ifade eden Başkan Necattin Demirtaş, kampanya kapsamında son rakamlara göre 100 bin ekmek bağışı aldıklarını söyledi.
Askıda Ekmek kampanyası ile ilgili hedeflerinin 1 milyon ekmek bağışı olduğunu kaydeden Başkan Demirtaş, herkesin bu sosyal sorumluluk projesine katkı sağlayarak elini taşın altına koyması gerektiğini söyledi. Yardımlaşma anlayışının İslam dininde de önemli bir yer tuttuğuna vurgu yapan Demirtaş, “Askıda Ekmek kampanyası ile ihtiyaç sahibi vatandaşlara günlük 10 bin ekmek yardımında bulunuyoruz. Bu sayının artması için daha geniş kapsamlı bir kampanya çalışması yürütüyoruz. İmkanlar nispetinde herkesin bu kampanyaya sağduyu ile yaklaşarak destek vermesini arzu ediyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.