HAZIRLIK MAÇINDA BERABERE KALDIK

HAZIRLIK MAÇINDA BERABERE KALDIK

Spor Toto 3.lig 3.grupta mücadele eden 1930 Bafra Spor futbol takımı 12 günlük kampın içerisinde yanı sıra sabah ve akşam antrenmanlarına devam ederken Antalya’da bulunan diğer takımlarla da hazırlık maçlarını gerçekleştiriyor

A+A-

Spor Toto 3.lig 3. Grupta bulunan 1930 Bafra Spor takımı 2. Hazırlık maçını 2.lig kırmızı grupta olan Göztepe A.Ş Spor ile yaptı. Bu esnada karşılaşma birlik ve beraberlik ayrıca bir kardeşlik dostluk havasında başladı. İlk yarının 38. Dakikasına kadar her iki takımda baskılı oynadı. 39. Dakikada Göztepe Sporun attığı gol ile 1-0 öne geçen takım oldu. İlk yarı başka gol olmayınca durum 1-0 olarak bitti. İkinci yarıda1930 Bafra Spor değişik bir kadro ile ikinci yarıya başladı. Her iki takım içinde üstünlükle devam ederken 85. Dakikada Göztepenin ceza sahası içerisinde Bafra sporun oyuncusu Yılmaz’a yapılan faul ile hakem tarafından penaltı işareti verildi. 1930 Bafra Sporun penaltısını Mustafa Kara kullanarak durumu 1-1 yaptı. Karşılaşmanın son dakikalarına kadar başka gol olmayınca 1-1 olarak sonuçlandı.

            Kısa açıklamada bulunan 1930 Bafra Sporun teknik patronu Cahit ERÇEVİK; biz 1930 Bafra Spor ile ilk devrenin son iki haftasına kala gelerek kulüple anlaştık ve kısa zamanda çalışmalarımızı sürdürerek bir galibiyet ve bir mağlubiyetle ligi kapadık. Bu esnada yönetimle ile birlikte hızlı bir şekilde nokta transferler için bir hayli incelemelerden sonra transferlerimizi yaptık ve yapmaya devam ediyoruz. Kampımızda bu esnada çok güzel geçiyor. Ayrıca yapmış olduğumuz 5 oyuncu transferlerimizi de bu hazırlık maçlarında kadroya alarak bir takım ruhu aşılamaya çalışıyoruz. Daha güzel yarınlar için 1930 Bafra Spor adına artık bu ligde gerektiği yerde muhafazasını hep birlikte koruyacağız dedi.

            HER İKİ KULÜPÜN BAŞKAN VE YÖNETİCELERİDE ORADAYDI;

            Her iki kulübün kulüp başkanları ve yöneticileri de bu hazırlık maçını beraber izlediler. Maç sonrasında her iki kulüp yöneticileri de 2. Devre için başarılarak dileyerek sahadan ayrıldılar. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.