Hayko Cepkin kampüste

Hayko Cepkin kampüste

Ünlü rock müzik sanatçısı Hayko Cepkin, Anadolu Üniversitesi’nde Marketing Anadolu Kulübü tarafından düzenlenen Kampüste Marketing etkinliğine katılacak.

A+A-

Sektördeki başarılı isimlerle öğrencileri bir araya getiren Marketing Anadolu Kulübü’nün, 'Kampüste Marketing’16' isimli etkinliğinde bu yıl ünlü sanatçı Hayko Cepkin’in yanı sıra birçok önemli isim yer alacak. Bu sene 11’incisi düzenlenecek olan etkinlik, 24 Nisan Pazar günü Anadolu Üniversitesi Atatürk Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleştirilecek.
50’si aktif bini aşkın üyesiyle beraber, sene içinde sıkça farklı sektörlerden isimlerle atölye ve söyleşiler gerçekleştiren Marketing Anadolu Kulübü’nün ana etkinliklerinden biri olan Kampüste Marketing etkinliği, pazarlama sektöründe yer almak isteyen öğrenciler için kaçırılmayacak bir etkinlik niteliğinde olacak. 10 yıl içinde çalıştığı sektörde başarılarıyla adından söz ettiren oyuncu, genel müdür, CEO, marka direktörü, bankacı gibi sayısız ismi konuk eden Kampüste Marketing etkinliği, 11’inci yılında da sektörün bilinmeyenlerini merak eden herkesi eğlenceli ve renkli bir etkinlikte ağırlayacak.
Öte yandan Hayko Cepkin’in de katılacağı konuklar arasında bu yıl Tv8 yönetmenlerinden İrem Kılıçal, Tribal İstanbul Genel Müdürü Ömür Kula Çapan, Marka Direktörü Özge Canevi, TEB Dijital Bankacılık Direktörü Deniz Devrim Cengiz ve Gorilla Styles yöneticisi Fatih Sinan Şimşek yer alacak.
Etkinlik davetiyelerinin İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi kantini, Öğrenci Merkezi kulüp odası, İki Eylül Kampüsü Hazırlık Binası ve Kredi ve Yurtlar Kurumu'nda (KYK) bulunan stantlardan edinilebileceği bildirildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.