Hayırsever vatandaşlar ihtiyaç sahibi aileye ev aldı

Samsun’da hayırseverlerin desteği ile Bafra’da yaşayan 4 çocuklu Yavuz ailesine ev aldı.

A+A-

Hayırsever Mahmut Özkök, "Pandemi sürecinde evde arkadaşım Veysel Özkök’ün araması sonucu bir sohbet oluştu, bu süreçte bir aileyi sevindirelim diye muhabbet ettik, Veysel’de abi Allah razı olsun benim de böyle bir düşüncem vardı, biz kendisine dairemizi biraz yıpranmış şekilde teslim ettik oda içini yaparak ailemize bugün teslim edeceğiz” dedi.

Hayırsever Veysel Özkök ise, "Mahmut ağabeyimin bu bu davranışı beni ziyadesiyle mutlu etti. Kendisine bu hayırda beni vesile ettiği için kendisine teşekkür ederim” dedi.

Bafra Kaymakamı Cevdet Ertürkmen, “Hayırsever vatandaşlarımızdan Allah razı olsun. Ailemize ise yeni evlerinde mutluluklar dilerim dedi.

Tapuyu alan Mehpera Yavuz, "Rüyamda görsem inanmazdım, siz beni nasıl mutlu ettiniz Allah’ta sizi iki cihanda bunaltmasın, Allah razı olsun. Çocuklarımın yatacak yatakları yoktu, hala şoktayım kamera şakası diye bekliyorum hala..” dedi.

Daha sonra Mahmut Özkök evin tapusunu, evin hanımı Mehpare Yavuz’a teslim etti.

Hayırsever vatandaşlar ihtiyaç sahibi aileye ev aldıHayırsever vatandaşlar ihtiyaç sahibi aileye ev aldıHayırsever vatandaşlar ihtiyaç sahibi aileye ev aldı

aw104184-01.jpgaw104184-02.jpgaw104184-03.jpgaw104184-04.jpgaw104184-05.jpg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum