Hayırsever İşadamı merhum Garip Yıldırım dualarla anıldı

Hayırsever İşadamı merhum Garip Yıldırım dualarla anıldı

Yıldırım Holding Kurucusu hayırsever iş adamı mehrum Garip Yıldırım, vefatının 40. gününde evinin önünde okutulan Kuran-ı Kerim ve Mevlid-Şerifle anıldı.

A+A-
Geçirdiği rahatsızlık sonucu tedavi gördüğü hastanede 40 gün önce hayatını kaybeden, Ali Rıza, Yüksel ve Mehmet Yıldırım'ın babası Samsunlu hayırsever işadamı, eğitime verdiği destek ile binlerce öğrencinin eğitim görmesine olanak sağlayan Yıldırım Holding'in kurucusu ve onursal başkanı mehrum Garip Yıldırım, evinin önünde okunan Kuran-ı Kerim ve Mevlid-Şerifle anıldı. 
 
Merhum Garip Yıldırım'ın, Samsun'un Atakum ilçesindeki evinin bahçesinde gerçekleşen 40. gün mevlidine AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, İlkadım Belediye Başkan Yardımcısı Erol Köroğlu, eski Gazi Belediyesi Başkanı Nihat Batur,  Yıldırım'ın ailesi, yakınları, akrabaları, sevenleri ve iş adamları katıldı.
 
Mevlid-Şerif'in ardından İşadamı Yüksel Yıldırım'ın davete katılan tüm herkese teşekkür etti. 
hayirsever-isadami-merhum-garip-yildirim-dualarla-anildi.JPGhayirsever-isadami-merhum-garip-yildirim-dualarla-anildi-001.JPGhayirsever-isadami-merhum-garip-yildirim-dualarla-anildi-002.JPGhayirsever-isadami-merhum-garip-yildirim-dualarla-anildi-003.JPGhayirsever-isadami-merhum-garip-yildirim-dualarla-anildi-004.JPG

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.