Hayırsever iş insanı Üstünel’den “Biz görevimizi yapıyoruz”

Hayırsever iş insanı Üstünel’den “Biz görevimizi yapıyoruz”

Bafralı Hayırsever İş İnsanı Cengiz Üstünel’den Ramazan ayında örnek davranış!

A+A-

Bafralı Hayırsever İş İnsanı Cengiz Üstünel’den Ramazan ayında örnek davranış!
On bir ayın sultanı ramazan ayının gelmesi ile tüm İslam Âleminde kardeşlik, birlik ve beraberliğin en üst seviyeye çıktığı günler yaşanıyor.

Bugünleri bir nimet olarak gören hayırsever iş insanları da zekâtlarını fitrelerini ve fidyelerini bu ayda vererek manevi iklimi değerlendiriyorlar. İhtiyaç sahipleri kişilere de gıda yardımı yaparak Ramazan ayının birleştiriciliğini ortaya koyuyorlar.

Bafra'nın Hayırsever İş İnsanı olarak bilinen Cengiz Üstünel hazırlattığı çok sayıda yardım kolisi ile Bafra'da Ramazan ayında kimse sofrasında yokluk çekmesin diye gıda yardımları yapıyor. 

2022'de Bafra'da Ramazan ekibi, yardımları sahiplerine ulaştırıyor!

Hayırsever İş İnsanı Cengiz Üstünel Ramazan ayında yapılması gereken yardımlarla ilgili yaptığı açıklamada ‘’Ramazan ayı paylaşma, yardımlaşma hatta halden anlama ayıdır. Veren elle alan elin buluştuğu aydır. Bizler bu ayda gerçek ihtiyaç sahiplerine bir takım gıda yardımları yaparak, onların aile huzuruna ve iftar sofralarına katkı sağlamaya çalışıyoruz. Biz Bafra'da doğup büyüyen bir iş insan olarak, maddi durumu iyi olmayan kendi şehrimizdeki hemşehrilerimizden ulaşabildiklerimize sofralarında evlatlarına mahcubiyet yaşamasın, onların da boğazlarından sıcak lokmalar geçsin istiyorum. Bizler, komşusu açken tok yatan bizden değildir diyen bir peygamberin ümmetiyiz! Ona layık olabilmek için gerçek anlamda zekâtımızı ve fitremizi ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak zorundayız! Bu konuda da çeşitli hayır kurumları ile bu yardımları ulaştırıyoruz. Fakat Bafra'da çok güzel bir RAMAZAN programı icra ediliyor. Ben inanıyorum ki, halis niyetle hazırlanan bu programda, yardımlarında aynı halis niyetle ve hassasiyetle ihtiyaç sahiplerine ulaştırılacağını düşünüyorum. Bu anlamda Barış Medya Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Kale kardeşimizle yaptığımız istişareler sonucunda gıda yardımlarımızı gerçek ihtiyaç sahibi kişilere ulaştırılmak amacıyla bize yardımcı oluyor. Kendisine ve ekibine katkıları için çok teşekkür ediyorum.”

 Barış Medya yönetim kurulu başkanı Nihat Kale ise yaptığı açıklamada; Bafra ilçemizde çok sayıda zengin iş adamımız var. Herkes elinden geldiğince yardım ediyor hayırsever iş insanımız değerli büyüğümüz Cengiz Üstünel abimize kendi şehrine yaptığı çok sayıda gıda yardımlarından dolayı çok teşekkür ediyorum. Rabbim niyetlerini kabul eylesin. Biz bir dernek ya da bir hayır kurumu değiliz.   Fakat biz halkın nabzını tutan, halkın içinde yer alan bir basın kuruluşuyuz. İş İnsanı Cengiz Üstünel’in teveccühüyle “veren elle alan eli” buluşturmaya devam edeceğiz. 

Bizler özellikle isteyemeyen ihtiyaç sahiplerini bulmaya çalışıyoruz.

 Büyük emeklerle hazırlamış olduğumuz ‘’2022’de Bafra’da Ramazan’’ programımızın vesilesiyle de bizlere emanet edilen yardım kolilerini gerçek ihtiyaç sahiplerine ulaştırmaya devam ediyoruz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum