Hayati İnanç sevgisi 19 Mayıs'ta salona sığmadı

Hayati İnanç sevgisi 19 Mayıs'ta salona sığmadı

Yazar Av.Hayati İnanç ‘’Can Veren Pervaneler’’ Konferansı İle 19 Mayıslılara Manevi Can Verdi

A+A-

Bafra Barış Medya Grubu tarafından 19 Mayıs Belediyesi Kültür Merkezinde düzenlenen programda yazar Av.Hayati İnanç "Can Veren Pervaneler" konulu konferans verdi. 

Programa maddi ve manevi destek olan sponsorlara Yazar Av.Hayati İnanç tarafından imzalı kitabı takdim edildi.

19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu yaptığı konuşmada,’’Yazar Av. Hayati İnanç ile ilgili güzel dileklerini aktardıktan sonra konferansa katılan herkese teşekkür etti. 


Konferansta konuşan Yazar Av.Hayati İnanç ise çeşitli dönemlerde yaşamış ve iz bırakmış şairlerden bolca örnek vererek, gençlik yıllarında yaşadığı ve hayatında önemli iz bırakan olayları dinleyenlere mizahi bir dille anlattı.
Yazar Av.Hayati İnanç sevgisinin salona sığmayıp salon dışına taştığı bir salona konuşan yeri geldiğinde güldüren, yeri geldiğinde duygulandıran Av.Hayati İnanç, en değerli işin insana yatırım olduğuna belirterek katılımcılara bol bol kitap okumalarını tavsiye etti. 


Av. Hayati İnanç'a 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu tarafından çiçek  ve 19 Mayıs ilçesini tanıtıcı tablo takdim etti. 


Konferans sonunda ise salonu hınca hınc dolduran protokol üyeleri, sivil toplum örgütü temsilcileri, siyasi parti temsilcileri, mahalle muhtarları, oda başkanları, daire müdürleri,  okul müdürleri, öğretmenler ile davetliler Divan edebiyatını en güzel terennüm eden, binlerce şiiri ezbere bilen ve tok sesiyle okuyan, hikaye ve nükteleriyle, aynı zamanda ders niteliğinde anlatımıyla ülkemizin bir kazancı olan mümtaz kişiliği Yazar, Hukukçu Av.Hayati İnanç’ı  19 Mayıs ilçesine   getiren 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu, sponsorlara , Bafra Barış Medya Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Kale ve ekibine teşekkür ettiler.

 

yazar-av-hayati-inanc-19-mayis-ilcesinde-konferans-verdi.jpegyazar-av-hayati-inanc-19-mayis-ilcesinde-konferans-verdi-001.jpegyazar-av-hayati-inanc-19-mayis-ilcesinde-konferans-verdi-002.jpegyazar-av-hayati-inanc-19-mayis-ilcesinde-konferans-verdi-003.jpegyazar-av-hayati-inanc-19-mayis-ilcesinde-konferans-verdi-004.jpegyazar-av-hayati-inanc-19-mayis-ilcesinde-konferans-verdi-005.jpegyazar-av-hayati-inanc-19-mayis-ilcesinde-konferans-verdi-006.jpegyazar-av-hayati-inanc-19-mayis-ilcesinde-konferans-verdi-007.jpegyazar-av-hayati-inanc-19-mayis-ilcesinde-konferans-verdi-008.jpegyazar-av-hayati-inanc-19-mayis-ilcesinde-konferans-verdi-009.jpeg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.