Hayati İnanç Saat: 18.00'da Bafralılarla beraber  olacak

Hayati İnanç Saat: 18.00'da Bafralılarla beraber olacak

Ezbere bildiği 7000 beyt ile Divan edebiyatının yaşayan abidelerinden biri olan Hayati İnanç Bugün saat 18.00'da Bafra Belediye Kültür Merkezinde Bafralılarla Buluşuyor.

A+A-

HAYATİ İNANÇ KİMDİR?

1961 yılında Denizli'de doğmuştur. 1984 yılında İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesinde Lisansını tamamlamıştır. Babasının ismini Nur Hayati olarak koyduğunu söyleyen İnanç, annesinin ise kendisine göbek adı olan Yüksel ismiyle hitap ettiğini söyler. , avukatlığın dışında yayıncılık, yöneticilik, denetçilik, öğretmenlik ve sunuculuk yapmıştır. Hayati İnanç "Çiftleri boşanmaktan çok barışmaya teşvik ettiği için" alanında başarılı avukatlardan biri olan İnanç, son zamanlarda yaptığı konuşmalar beğeniyle dinleniyor.

İnanç, klasik eserlerden edindiği heyecanı, her yaştaki gençlerle paylaşmayı hayat tarzı haline getirmiştir. Hayati İnanç, her biri ayrı bir dünyanın penceresini aralayan divan edebiyatının en güzel şairleri ve en unutulmaz beyitlerini kendine has üslubuyla Diyanet TV'de Can Veren Pervaneler programında ekranlara getirdi. Can Veren Pervaneler bölümleri Diyanet TV'nin Youtube sayfasından izlenebilmektedir. Hayati İnanç'ın TRT'de yayınlanan Vapurda Çay Simit programında yaptığı konuşma büyük beğeni toplamıştı.

Eğitim Bir-Sen Bafra Temsilciliği ve TÜGVA Bafra Temsilcliği tarafından organize edilen hayata Şiirden Bakmak programıyla konuşmacı olarak Bafra'ya geliyor.İnanç bugün saat 18.00'da Bafra Belediyer Kültür Merkezinde sizlerle beraber olacak

Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.