Havzalılar Bursa'da Kahvaltıda Buluştu

Havzalılar Bursa'da Kahvaltıda Buluştu

Bursa ve çevresinde yaşayan Havzalılar düzenlenen kahvaltı programında bir araya geldi.

A+A-

Bursa Havzalılar Tanışma, Yardımlaşma ve Kültür Derneği ve Havza Beyörenliler Kültür ve Yardımlaşma Derneği tarafından Bursa Büyükşehir Belediyesi Gölbaşı Tesislerinde düzenlenen kahvaltıda Havzalı ve Samsunlular bir araya geldiler.

SAMDEF Genel Başkanı Savaş Otruş, MHP Merkez Disiplin Kurulu Üyesi Av.Hami Korkmazlı, Havza önceki dönem Belediye Başkanı Av. Murat İkiz, Uludağ Üniversitesi Onkoloji Ana Bilim Dalı Başkanı Prof.Dr. Erdem Çubukçu,  Bursa Ak Parti İl Bşk. Vekili Mustafa Sayılga,  Bursa’da faaliyet gösteren tüm Samsun İl ve İlçeleri Dernek Başkanları ve Yönetimi, Bursa’ da faaliyet gösteren Samsun’lu iş insanları,  Bursa Havzalılar Derneği Yöneticileri,  Bursa Havza Beyörenliler Derneği Yöneticileri ve davetliler katılılar.

Kahvaltı programında bir konuşma yapan Bursa Havzalılar Tanışma, Yardımlaşma ve Kültür Derneği ile Havza Beyörenliler Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Emrullah Kaya uzaktan yakından katılımcılara teşekkür ederek; “Bursa Havzalılar Derneği ile Havza Beyörenliler Derneğinin ortaklaşa düzenlemiş olduğu kahvaltı programı ile Bursa’da faaliyet gösteren tüm Samsun il ve ilçe dernekleri ve iş insanları bir araya geldiler. Özellikle birlik ve beraberlik ruhunun ülkemizin yarınlara daha güvenle bakabilmesi için önemine vurgu yapıldı. Farklı görüş ve düşüncelere sahip olsak bile bir araya gelip konuşabilmenin, tartışabilmenin ve bu çerçevede farklı görüşlere saygılı olmanın bu birliğin sağlanmasının önemlidir” dedi.

Havza Eski Belediye Başkanı Murat İkiz ise Kahvaltı programının hazırlanmasında emeği geçenlere teşekkür ederek; “ Havzalıların birlikteliğine vesilen olan dernek başkanımız Emrullah Bey’e teşekkür ediyorum. Başkanlık görevinde olduğu gibi başkanlık sonrasında da bu güne nerde bir Havzalı var ise onun yanına gitmeyi kendimize görev bildik. Amacımız Havzalıların birlik ve beraberliklerini sağlamak. Kahvaltı programını hazırlayanlara ve emeği geçenlere teşekkür ederim” dedi.

Kahvaltı programı sonrası katılımcılar hatıra fotoğrafı çektirdiler.

havzalilar-bursada-kahvaltida-bulustu-1.jpghavzalilar-bursada-kahvaltida-bulustu-2.jpghavzalilar-bursada-kahvaltida-bulustu-3.jpghavzalilar-bursada-kahvaltida-bulustu-6.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.