Havzalı Kemal Muhsin Şahin Dünya Şampiyonu Oldu

Havzalı Kemal Muhsin Şahin Dünya Şampiyonu Oldu

İstanbul’da ikamet eden Havzalı genç sporcu Kemal Muhsin Şahin, Malezya’nın Kuala Lumpur Kentinde düzenlenen Gençler Dünya Muaythai Şampiyonasında IFMA 2022’de  Dünya Şampiyonu oldu.

A+A-

İstanbul’da ikamet eden Havzalı genç sporcu Kemal Muhsin Şahin, Malezya’nın Kuala Lumpur Kentinde düzenlenen Gençler Dünya Muaythai Şampiyonasında IFMA 2022’de Dünya Şampiyonu oldu.

Gençler Dünya Muaythai Şampiyonasında IFMA 2022’de  Türk Milli Takımı forması giyen  ve hafta sonu gerçekleştirilen final maçında, Birleşik Arap Emirliklerinden Rakibini 29 - 28 Puan ile yenen Havzalı milli sporcu Kemal Muhsin Şahin 81 kiloda dünya şampiyonu oldu.

Genç sporcunun antrenörü ve Babası Recep Şahin yapmış olduğu şampiyonluğun gibi çok zorlu süreçten sonra geldiğini belirterek; “ 9-20 Ağustos tarihlerinde Malezya'da yapılan dünya gençler Muay Thai şampiyonasında oğlum ve sporcum Kemal Muhsin Şahin  81 kg gençler Dünya şampiyonu oldu. Çok emek verdik, sizlere yansımayan çok ciddi sağlık problemleri yaşadık ama başardık, gerçekten inanmış bir insanı durduramazsınız oğlum bu muhteşem cesareti ile bunu başararak rüyalarımızı gerçekleştirdi. Bayrağımızın göndere çekilmesi ve İstiklal Marşımızın okunması oğlumun bana verebileceği en büyük hediye idi. Sağ olsun sadece benim değil tüm ülkemizin göğsünü kabarttı.  Bu süreçte bize dua eden, arayan soran, sevincimizi sosyal medyada duyuran isimlerini tek tek sayamadığım güzel yürekli arkadaş, dost akraba ve özellikle bizi bire bir tanımayıp sosyal medyada bize dua eden destek veren herkese çok ama çok teşekkür ediyorum. Dünya şampiyonluğu ülkemize armağan olsun. ” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.