Havzalı İş İnsanı Saatcı’nin Listesinde

Havzalı İş İnsanı Saatcı’nin Listesinde

Amasya Şeker Fabrikası A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Saatcı yönetim kurulu listesinde yer alan Havzalı İş İnsanı Veli Kurt ile birlikte Havza Muhtarları Derneğini ziyaret ettiler.

A+A-

Bir süre önce Amasya Pancar Ekicileri Kooperatif Başkanlığı için adaylığını açıklayan Amasya Şeker Fabrikası A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Saatcı yönetim kurulu listesinde yer alan Havzalı İş İnsanı Veli Kurt ile birlikte Havza Muhtarları Derneğini ziyaret ettiler.

Dernek lokalinde gerçekleşen ziyarette Amasya Şeker Fabrikası A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Saatcı ve Veli Kurt fabrika olarak yapılan çalışmalar ile ileriye dönük projeleri hakkında Derneği Başkanı Ahmet Çavdar ve muhtarlar bilgiler verdiler

Amasya Şeker Fabrikası A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Saatcı burada yapmış olduğu konuşmada; “Amasya Şeker Fabrikası ve kooperatifimiz bölge için önemli bir katma değer. Yönetim Kurulu Üyelerimiz ile birlikte S.S. Amasya Pancar Ekiciler Kooperatifini ve Amasya Şeker Fabrikası A.Ş. eski günlerine getirebilmek ve daha ileriye götürebilmek için çalışmaktayız. Önümüzdeki günlerde yapılacak olan S.S. Amasya Pancar Ekiciler Kooperatifi Başkanlığına aday oldum. Kayyum olarak geldiğimiz yönetimde daha dirayetli ve daha iyi icraatlar yapabilmemiz için seçilerek gelmemiz önemli.   Yanımda Havzanın sevilen ve ileri gelen iş insanlarından Veli Kurt kardeşimiz var. İnşallah Veli Beyinde katkıları ile bölgemizde önemli işler yapacağız. Burada sizlerinde desteği bizler için çok önemli. Sizin olana sahip çıkın. Bizim sizden tek isteğimiz bu.” dedi.

S.S. Amasya Pancar Ekiciler Kooperatifini Yönetim Kurulu adayı Veli Kurt ise bölge için önemli olan kooperatifin geleceği için yapılacak genel kurulun önemli olduğunu ifade ederek; “Kooperatifimizi ve fabrikamızı daha ileriye taşıyacak potansiyelde bir yönetim listesi ile yola çıktık. İnşallah çıktığımız bu yolda üreticilerimizin de desteği ile çiftçimiz için çalışma onuruna sahip olacağız. Bu güne kadar tarım sektöründe halkımıza hizmet ettik. İnşallah bundan sonra da ülkemiz, bölgemiz ve çiftçimiz için çalışacağız.”dedi.

Havza Muhtarları Derneği Başkanı Ahmet Çavdar ise; “Her iki kurumuzda bölge için önemli. İnşallah kooperatifimiz ve fabrikamızı daha iyi yerlerde görürüz. Bunun olması demek bölge halkımızın kanaması demek. Amasya Şeker Fabrikası A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Saatcı ve Veli Kurt’a nazik ziyaretlerinden ötürü teşekkür ederim.” Dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.